hits

Slik fjerner du gelishen selv

22.10.2014 - 11:55 2 kommentarer

Nå som jeg nesten bare går med Gelish på neglene, blir jeg ofte spurt om hvordan en selv kan fjerne gelishen når neglen vokser. Gelish er en gelebasert lakk som påføres som en helt vanlig lakk på neglene. Geleèn sitter opp til tre uker uten å miste glans eller bli flassete. Noe som betyr at produktet sitter bra, det er derfor super viktig at en ikke drar av lakken, for det kan skadene neglene. Gelish fjernes med en spesiell gel remover, det er noe man kanskje kjøpe med seg hjem fra de fleste salongene som tilbyr Gelish. 

For et par uker siden var jeg på Tone Lise akademiet hos flinke Halat og fikk fjernet min gamle Gelish og satt på ny. Jeg tok med kamera den dagen så jeg kunne ta bilder underveis av hvordan Gelish skal fjernes. Under ser dere bilde av neglene mine etter ca 3 uker med gelish.

Dette er hva du trenger for å fjerne Gelishen selv:

1. Gel Nail polish reomver

2. Folje ( Du kan enten kjøpe ferdig, slik som du ser på bildet under eller lage det selv med bomull og matfolje)

3. Bomull

4.Neglefiler

Start med å file bort "top coaten".

Pakk dem godt inn i folie og pass på at det er lufttett. Oksygen gjør nemlig sånn at acetonen fordufter og da skjer det ikke så mye. Etter ca. 15 minutter begynner Gelish'n å smuldre opp.

 Så tar du bare en pinne og skraper av resten. Da har det blitt så svakt at det bare faller av så man skraper ikke opp sin egen negl.

Resultat:Enkelt, sant?:D

#hvordanfjernegelish #gelishreomver #howto #negler #gelish #toneliseakademiet

 

2 kommentarer

Susanne

23.10.2014 kl.01:59

Om man ikke ønsker å betale dyre dommer så kan man bruke neglelakkfjerner med aceton og følge samme veiledning som du viser her! Enkelt å gjøre det hjemme også! :-)

Jeanette

08.08.2017 kl.17:36

Er gelish remover det samme som Aceton som brukes på shellac?

Skriv en ny kommentar