hits

Gårsdagens

God dagen dere.. Jeg satt å så gjennom noen av gårsdagens bilder på mobilen og bestemte meg for å dele noen av de med dere. Vi hadde en utrolig koselig kveld med god mat, latter og desser. Jeg og Dino stresser som regel når vi er ute å spiser fordi vi alltid har mye å gjøre. I går var det annerledes. Før vi dro ut, bestemte vi oss for å ikke stresse med å komme hjem og ikke snakke jobb de timene vi var ute. Det ble en deilig middag på Dinner først også dro vi videre til et annet sted for desser.

Jeg må få takke alle dere som skrev de fine kommentarene på innlegget mitt fra i går. Så utrolig gøy at så mange av dere likte de bildene og ikke minst antrekket. Jeg lover å bli flinkere til å ta antrekksbilder, slik som jeg var tidligere. Jeg elsker mote nesten like høyt som jeg elsker sminke og vet med sikkerhet at mange av dere liker antrekksbilder bedre enn sminkelooker. Derfor lover jeg å bli flinkere til det igjen.

Nå skal jeg fortsette å klippe på den kurdiske spørsmålsrunden, om jeg får lastet den opp uten problemer på youtube i dag så lover jeg å dele den på bloggen også senere i kveld:)

 

6 kommentarer

Du har koset deg uten meg ha, bare vent heheh <3 <3

Drømmepar:D

Skriv en ny kommentar