hits

Beautiful sunday with lovely pink flowers

Dagen i dag har hittil gått til å ta igjen tapt arbeid. Både her hjemme og i mail boksen. Ettersom verken jeg eller mannen nesten ikke har hatt tid til å ta seg av hjemme i forrige uke pga jobb, brukte vi halve dagen på det i dag. Etter at vi spsite en god kurdisk frokost sammen. Jeg har nesten aldri hatt så travle dager som jeg har hatt nå i de siste ukene. Men jeg liker det, elsker å ha mye å gjøre.. og ja, jeg tror jeg elsker å stresse også. For det er da jeg gjør ting best, når jeg føler at jeg har lite tid på meg eller må være ferdig i tide. I dag har vært den roligste dagen i uken, men det er vel meningen at søndager skal være slike? Nå som det meste er gjort, vurderer jeg å komme meg på trening. Har nesten ikke hatt tid til det i de siste dagene heller, noe som gjør meg veldig urolig! Alt er så mye bedre når man fått trent i løpet av dagen. Gleder meg derfor ekstra mye til kveldens treningsøkt!

Forresten dere, for to dager siden fikk jeg verdens herligste Tina på besøk. Som skulle styles til julebord.. med seg hadde hun verdens søteste rosa- blomsterbukett ever. Er heeelt forelsket i disse rosene:D Måtte selvfølgelig ta noen selfies med de mens de enda var freshe hihi. Takk Tina, de er like vakre som deg!:D

Hvordan har helgen din vært hittil?

6 kommentarer

Så fin du var. Når legger du ut bildene av de to brudene fra i går? Får se hvordan du jobber under stress ;-) Flink er du også til å svare lesere!

Nydelig, ha en fint kveld videre malem <3

hva slags håre farge bruker du

ivan: det ver jeg dessverre ikke.. Farger det hos frisøren min. Men dette er en mix av bleking og farge:)

hvem er frisøren din da? :)

Skriv en ny kommentar