hits

New in

Må helt ærlig innrømme og si at jeg ble små glad når jeg våknet til at det snødde i dag. Trodde sol var den eneste kilden til lykke, men Gud så glad jeg blir når jeg ser snø også! I hvertfall når det snør sakte og romantisk haha. Yeeey, jul og nyttår er jo ikke det samme uten snø, var derfor på tide at det snødde her i Oslo, eller hva?

Forresten dere, jeg hadde helt glemt av at jeg hadde bilder av min første runde med shopping på bursdagen min. Kom på det når først jeg fikk en kommentar om det i går. Så her kommer bildene! Det dere ser er som sagt en del av shoppingen jeg gjorde på bursdagen min og noen av gavene jeg fikk! Det ble en ny shoppingsrunde etter to dager, ettersom jeg ikke fikk nok tid til å shoppe på min dag haha. Deler kanskje bilder av resten også med dere senere engang.

Det ble en del klær på meg, spesielt overdeler også fant jeg endelig et par støvletter som satt som en skudd på meg! Det gjorde hele bursdagen min bedre haha. Jeg fikk også masse forskjellige og fine gaver av venner og familie, som smykker, hårprodukter, gavekort, parfyme osv. Masse fint, som jeg enda ikke har rukket å bruke hihi! Gleder meg utrolig mye til å vise noen av disse delene med dere gjennom forskjellige antrekk!

Hva er ditt siste kjøp?

10 kommentarer

ingridharkestad: Takk!:D

åå så mye fint du har kjøpt!

ta gjerne en titt innom min blogg!

Mye fint :) Mitt siste kjøp er to telysholdere og en pynteugle som jeg bestilte på nett i går :)

Det fortjener du malem <3

Så mye fint! Husker faktisk ikke hva det siste jeg kjøpte var, er utrolig lenge siden jeg var på shopping sist :)

Så utrolig mye fint! De støvlettene var råkule!

Så mye fint! Elsker jakka :- )

mitt siste kjøp var idag og det var undertøy:P maase fint du fikk ;D

Hvor er støvlettene fra? Veldig fine<3

Ja det lurer jeg også på. Hvor er støvlettene fra?

Skriv en ny kommentar