hits

Produktanmeldelse: Chanel Camélia de Plumes

Først og fremst, jeg ble så glad for at det var 1 av denne igjen når jeg var å handlet. Sneak peek bilder av denne highlighteren dukket allerede opp i sommeren, det var allerede da jeg bestemte meg for å eie en selv. Men så skjedde det så mye denne sommeren at jeg glemte det helt. Jeg ble derfor utrolig glad og positiv overrasket når de sa de hadde en igjen!  Gjett om jeg ble glad dere:D

Denne skjønnheten er en del av Chanel 2014 holiday collection - Plumes Precieuses De Chanel. I det siste har jeg fått highlighter-dilla, jeg har dem i mange forskjellige merker og toner. Jeg bruker dem nesten hver dag, uansett hvor naturlig eller heavy sminke jeg tar på meg. HIghlighter får alt til å se så freshere ut! Er ikke dere enige i det?

Det følger også med en liten og myk kost.. som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke, fordi jeg er helt avhengig av min Sigma higlihgter kost hihi!

Denne Camélia de Plumes higlighteren har helt klart funnet sin plass blant mine favoritt produkter denne vinteren. Vi må nesten innrømme å si at designet er helt fantastisk! Forresten dere, er det bare meg eller ligner designet mer på en palmetre enn fjær, som det egentlig skal være? Men either way, den ser bra ut Hihi.

Når det gjelder fargen, så kan denne se for grå og kald ut når man bare ser på den, men når man har det på så vil du se at shimmeret er en blanding av gull shimmer og sølv. Denne går altså til de fleste hudtonene pga blandingen av de to forksjellige fargene.


#ChanelCaméliadePlumes  #chanelhighlighter

Hvor ofte bruker du highlighter når du sminker deg?

Har du prøvd noen av Chanel Camélia de Plumes highlightere?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er forresten kommet til semifinalen i Vixen blogg Awards 2014 under katagorien ( årets skjønnhetsblogger)! Stem gjerne på meg om du føler jeg fortjener å være med i finalen <3

Trykk på bilder under for å stemme på meg:

 

11 kommentarer

Kunne du vist hvordan og hvor du bruker den? Sånn steg fpr steg? Hadde vært veldig hjelpsomt! Evnt. Link til en youtube video til noen som bruker det på lik måte som deg:) du er så pen!

Har du opplevd å fått gule skjær i håret? At den blondfargen blir borte?

Prøv blåshampoo!

Hlbin Süßigkeiten

Hlbin Süßigkeiten

Hva skulle jeg ha gjort uten din blogg? Beste 😍😙😘

Hlbin Süßigkeiten: Søta :D <3

Molly: Ja, av og til.. bruker den:)

Lisa: Det skal jeg gjøre! Det kommer et innlegg om det:)

Hurraaaa! :)

Den highlighteren er bare helt fantastisk! Så glad for at jeg fikk tak i den selv :D

Hedda Bigum: ikke sant!!!:)

Hva er prisen? :-)

Emilie: rundt 600 kr tror jeg:)

Skriv en ny kommentar