hits

Slik bruker du en highlighter!

En highlighter skal fremheve dine beste sider og det er absolutt et av mine "må ha" skjønnhetsprodukter. Jeg blir alltid like sjokkert når jeg hører mine venninner og lesere si at de ikke eier en highlighter. Tro meg dere, når dere først har lært dere å bruke den riktig, så vil dere forstå viktigheten med bruk av en highlighter. Den fremhever ikke bare dine trekk, men får sminken også til å se friskere ut og gir huden en naturlig og fin glød. For de av dere som aldri før har hørt om en highlighter, det er kort fortalt et shimmer - pudder som reflekterer lyset og fremmhever dine trekk. Om du lurer på hvordan du skal påføre en highlighter, så kan du både bruke fingertuppene eller en mellom fluffy kost, som gjerne er litt rundt og avlang (slik som den jeg bruker under). Du kan bruke en stor kost også om det bare er det du har hjemme, men pass på at du holder kosten med hode, slik at den blir smalere og strammere. Fordi en highlighter skal legges forsiktig.

Under skal jeg vise dere de steden dere kan highlighte:

kinnben:

Du kan bruke highlighter rett over kjevebeinet, når du har pudderet ansiktet ferdig. Deretter kan du legge rouge rett under kjevebeinet for å få det godt frem.

Lett på haka:

Om du har fett hud, så trenger du ikke å gjøre dette.


Nesebeinet:

Har du t-sone problemer, så kan du like godt droppe denne også. Med mine du har funnet produkter som matter ned huden din først. Her kan du enten bruke kost eller fingertupp. Ungå for mye her også.


Amorbuen:

Dette vil gi deg inntrykk av fyldigere lepper. Her kan du enten bruke en liten og fast kost eller fingertupp slik som jeg gjør på bildet under. Litt av det samme shimmeret bruker jeg under brynene også.


Resultat:
Produkter jeg har brukt her er: Chanel 2014 holiday collection - Plumes Precieuses De Chanel & Sigma F35!

Bruker du highlighter? 

#hvordanbrukerhighlighter #highlighting #chanelplumes #chanel #sigmabrushes #sigma #kurdishbeautyblogger

 

Stem på meg til årets skjønnhetsblogg -Vixen blog awards!

<3

9 kommentarer

Så fin du e:D

Galak Jwana <3

Titter innom for å ønske deg en finfin torsdag! Snart helg :D

Tusen takk! :)

Hva har du på leppene? :)

👌💕💖

Heii gilan Først av alt, jeg ville bare si at det du gjør er fantastisk !

Jeg lurer om du kan gjøre et innlegg om hva kurderne vanligvis gjør på sine feiringer og hva mi vanligvis spiser og hvordan landet er, og hvordan det ser ut ? klem

Doris: tusen takk skal du ha! Nå har jeg ikke en sånn type blogg, men jeg kan sikkert skrive et sånnt innlegg engang:)

Anonym: baby lips - fuktighetsgivende leppestift fra HM:)

Skriv en ny kommentar