hits

New in: Colorful makeup

Hei og god mandag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra dag hittil. Jeg sov som en stein i natt og startet dagen med en god frokost sammen med søstrene mine. Vi har tenkt å ta det med ro i dag, det blir deilig med en avslappende dag hjemme sammen med familien. Litt rart uten mannen, ettersom vi kom hit sammen.. men jeg får leve med det haha. Forresten dere, jeg er ferdig med å klippe Barcelona videoen vår, deler den med dere senere i kveld!

Under har dere to nye produkter som jeg har kjøpt inn i det siste. Det første er en skyggepalett fra L'Oreal Paris, som heter Colour Riche Quad. Denne paletten tror jeg også finnes i 8 andre forskjellige farger. Jeg har også denne paletten i brune-toner! Disse fargene er veldig pigmentfulle, men for at øyenskyggen skal sitte best mulig på gjennom en hel dag så er det viktig med et godt grunnlag og gode koster til påføring.Miss Manga volume mascara i lilla. Jeg har denne i svart også, som jeg vanligvis bruker sammen med Telescopic for mere volume. Jeg gleder meg masse til å prøve denne fargen ut til blant annet kostyme-looker.

Har du noen prøvd noen av disse produktene tidligere? #missmanga #loreal #makeup #newin #gilmakeup

9 kommentarer

Love it! Er den mascaraen bra?:)

Jeg har prøvd maskaraen og den er kjempebra💗💗💗 elsker den, Loreal telescopic er også en favoritt hos meg :) men føler at miss Manga gir enda mer volum og får vippene til å se enda tykkere ut enn telescopic. Med telescopic må man ta et lag så tørke så ta et nytt for å få samme tykkelse og volume

Elsker den mascaraen! :D

Makeup By Jenny: Takk<3

Sanna: Stemmer det du skriver her.. men jeg liker telescopic best med 1 lag:D

Cecilia Keinapel: Veldig!

Audhild Mamma til lille Willi: Tsen takk!

Skriv en ny kommentar