hits

Kunde: Før og etter øyenbryn napping

Heisann og hoppsann mine unike lesere! ♥ Det er egentlig rett før jeg skal sette meg ned å spille inn en "get ready with me" video for dere også stresse rundt resten av dagen.. Eller faktisk resten av uken og ikke bare dagen. Jeg har utrolig mye å gjøre og er derfor ikke helt sikker på om jeg får tid til å blogge igjen idag. Bildene dere ser under er av en ung kunde som var hos meg for et par dager siden for å bli napppet. Hun hadde (mashallah) nydelige øynene! Brynene hennes som ikke helt var i riktig form, tok litt for mye oppmerksomhet fra de nydelige øynene hennes og resten av ansiktet. Hun ønsket en tykk og naturlig look, jeg prøvde derfor å nappe så lite som mulig og samtidig få til en resultat som kunne gi hele hennes ansikt en forandring. Hun ble super fornøyd med resultatet og det samme ble selvfølgelig jeg:)

Her har dere et etter og før bilde, satt sammen.. så dere ser hvor mye øyenbryn kan gjøre! På etter bildet har jeg brukt litt bryn-skygge på kantene for å fylle de tomrommene hun hadde. Jeg har også jeg brukt øyenbrynsgelè for å dem til å sitte der de skal være, så det ser litt mere stelt ut.

Kontakt meg på gilan@gilmakeup.com for napping av bryn. PS: Jeg kan ikke ta i mot bestilliger før rundt den 15. Januar 2015:)

♥ Tusen takk ♥

8 kommentarer

NYDELIGE bryn! Men du burde kanskje opplyse om at de er sminket etterpå også? :)

Anonym: Tusen takk! Just did, regnet med at de fleste skjønte det selv.. Men nå står det at jeg har brukt litt farge på etter - bildene:)

Er etter bildene redigert?

Lina: Som du ser på de to første bildene, så er (lyset) på bildene like. Jeg var bare utrolig uheldig med lyset på det ene bildet jeg tok forfra. Justerte kun på hvitbalanse. Har ikke redigert brynene hennes da. Litt forskjell på lys / blender og hvitbalanse.

Så fint det ble:D Flink er du! Stå på.

Skriv en ny kommentar