hits

New in + pictures of todays chill outfit

Holaaa guapas, all the way from Barcelona! For en herlig dag det har vært idag. Mannen og jeg startet dagen sammen på treningssenteret her på hotellet, etter det dro vi ut og spiste en god frokost ute mens solen skinte på oss og ga oss herlig varme! Vi hadde bestemt oss for å gå innom minst to populære steder her i Barcelona i dag. Det ble derfor La Sagrada Familia & Park Guell. Jeg og Dino ble heeeelt forelsket i La Sagrada, mens Park Guell ikke var like spennende for noen av oss. Pent, men ikke i nærheten av følelsen og WOW effekten vi begge fikk mens vi var inne på La Sagrada Familia og så den fantastiske arkitekturen. Det virket som hvert eneste centimeter på bygget var kunstnerisk, så spesielt og fint!

Jeg kommer til å dele bilder av La Sagrada turen med dere i morgen og de fra Park Guell senere på kvelden slik at det ikke blir for mange bilder i et og samme innlegg. Nå får dere bilder av dagens antrekk! Ettersom jeg er på ferie så er det ikke like lett å ta fine sminke-bilder. Det må derfor bli flere antrekksbilder denne uken enn vanligvis. Idag gikk jeg for en mer avslappet og behagelig antrekk ettersom vi skulle gå mye. De nye nike skoene mine er foresten fantastisk deilig å gå i! Verdt hvert eneste krone...eller euro her da;)
Jakke: Warehouse / Genser: Topshop / Jeans: Bik Bok / Sko: Nike Max air #warehouse #nikemaxair #barcelona #mote #gilmakeup #antrekk 

(c) Farid Omer 

Hva syns du om antrekket?:)

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

6 kommentarer

Så fint antrekk! Elsker de naturlige bølgene

Janne: tusen takk!

Elsker bølgene du har i håret! Veldig fint antrekk :)

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar