hits

Sneak peak: Somkey eyes and red lips

Heeeei dere! Beklager så mye for sen oppdatering i dag, dagen min stakk av i dag! Jeg sminket min søster tidligere i dag og tok bilder av henne for et innlegg. Dermed dro vi hos mamma for å spise kurdisk mat (Briyani) som smakte himmelsk, yummi! Etter det fikk jeg ca. 15 minutter på meg til å gjøre meg klar til en bryllupsfest til ei barndomsvenninne av meg! JUPP, ONLY 15 MINUTES! Men det gikk heldigvis bra, jeg er vant til å stresse og sminke meg i siste lite. Jeg skal kanskje dele bildene av festen med dere i morgen, ikke det at jeg har tatt så mange men haha.

Dere, looken over er noe av det siste jeg har gjort på meg selv. Smokey eyes og røde lepper er  noe jeg elsker, spesielt når det kommer til vinter-fester og eventer! I morgen vil det komme flere bilder av denne looken + produktliste! Til da, ønsker jeg alle dere herlige lesere en koselig kveld videre og en god natt søvn for de av dere som skal sove:)

Syns?:)

10 kommentarer

Det er egentlig indisk rett 😊

Anonym: Nei, det er flere land som har det som en av nasjonalrettene:)

Vakker er du Mashallah! Elsker bloggen din, stå på!

Veldig fint sminket :-) Du er flink!

Åhh du er så vakker! :)

Ville dødd av lykke om jeg fikk skjønnheten din wollah, du har et sykt vakkert ansikt, og ikke minst håret ditt :D har et spørsmål, hva ville du bli før du hoppa ut av skolen? også husker jeg på spørsmålsrunden så sa du at du kanskje skal studere igjen, isåfall lurer jeg på hvorfor? er det ikke nok med det du gjør nå?

Hvilken varmebeskyttende bruker du gilan?

Anonym: en fra Loreal akkurat nå:)

Nora: herregud så snillt skrevet av deg!

Jeg var faktisk veldig usikker på hva jeg ville bli, hoppet derfor ut av skolen:) joda, er jo nok med det jeg gjør nå.. Men alltid greit å ha noe ved siden av:)

Skriv en ny kommentar