hits

New in + rabattkode = Nordicglaze!

annonse

God onsdag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og rolig start på dagen. Selv så har jeg spist en god frokost og brukt ca. 1 time av min tid på å vaske mine sminkekoster. Det var ikke alle engang! Det er alltid ork å vaske de, men Gud for en følelse når disse rene kostene blir brukt igjen! Forresten dere, her om dagen fikk jeg en pakke i posten fra www.nordicglaze.no  som driver med salg av kosmetikk, skjønnhets- og velvære produkter. Pakken jeg fikk inneholdte 1 Sigma Beauty 3dhd makeup brush - 3DK. Bellapierre 5 eye shadows palette og en Sigma beauty brow expert kit!  Jeg må ærlig si at jeg gleder meg mest av alt til å prøve 3dhd Sigma kosten! Forresten dere, nå har jeg fått lov til å gi mine lesere en rabattkode som gir hele 15% prisavslag på alle produkter dere kommer til å handle fra deres nettbutikk.

Rabattkoden du bruker er FRAGILMAKEUP15% og den varer til 20 februar. Klikk her for å komme til nettsiden. PST: Rabatten gjelder salgsvarer også;)Her finner du denne 3dhd kosten.Her finner du denne kitten.


Klikk her for å komme til denne paletten.

Har du hørt om / handlet fra denne nettsiden tidligere? #nordicglaze #gilmakeup

8 kommentarer

Åh, jeg elsker sigma! Men etter at real techniques kom har jeg nesten ikke brukt kostene mine! Du er forresten utrolig vakker og veldig flink :)

Å så kjekt! Skal ta en titt! :)

sarahsdiary: Ser den, elsker de kostene selv hihi. Tusen takkk !

Audhild Mamma til lille Willi: :D

Hei Gilan :)

Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

Ha en flott dag!!

Carl

Skriv en ny kommentar