hits

Napping av bryn: Før og Etter!

Hei og god! Jeg håper at alle dere har hatt en super bra og avslappende helg hittil. Hos oss startet dagen litt senere enn hva det gjør i ukedagene og det var helt greit syns jeg ettersom hele forrige uke var stress! Jeg har fått gjort unna en god del ting i dag og det står ikke annet enn god kurdisk middag og kos på planen for resten av kvelden. Forresten dere, jeg fikk tid til å ta nye antrekksbilder i dag. Dino hjalp meg med både ny location og bilder. Utrolig gøy å utforske byen man bor i på denne måten! Må jammen si at Oslo overrasket meg i dag, så mange fine og koselige steder en kan finne her. Bildene ble utrolig fine, eller.. de er som regel fine når Dino står bak kamera hihi..  Gleder meg til å dele bildene med dere! Det kommer kanskje kanskje en liten sniktitt senere i kveld;)

Så, under har dere bilder av en kunde som var hos meg i forrige uke for napping av bryn. Hun hadde korte, harde og overnappede bryn visse steder. Hun ønsket både en ny form og litt styling tips når hun var hos meg. Øyenbryn som har harde hår og som vokser nedover er som regel veldig vanskelig å jobbe med. Men ettersom kunden var åpne for forslag og ba meg gjøre det jeg synts var best og ville sett best ut til hennes ansiktsform, så gikk jeg for en ganske rund, men samtidig myk formet bryn til henne. Hun ble overraskende fornøyd med resultatet, noe jeg også gjorde fordi jeg vet hvor krevende slike øyenbryn er!:D

Syns?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli nappet av meg:)

14 kommentarer

veldig bra =) har du noe tips til å nappe bryn og gjøre så d ikke gjør så vondt? jeg gjør det ikke så ofte for jeg synes det er veldig vondt..

Å det var fint! Hva har du brukt for å fylle i brynene?

Så utrolig fint det ble :) du er flink!

Kjempe fint. Hva fyller du brynene med?

FamilienUllernTeigen: Skygge fra Anasatasia B.H

Monica Lindstad: Tusen takk!

Elise Killi: Takk!

Madeleine: Hehe ser den.. kanskje du kan legge noe kaldt på de før du napper?:)

Hei. sminker du kunder og? hva koster eventuelt partysminke/festsminke?

Audhild Mamma til lille Willi: Ty!:D

sira: Det står under "om meg"

Skriv en ny kommentar