hits

New in: Lancome Paris, Vårens nyheter!

Her om dagen fikk jeg en herlig pakke i posten fra Lancome Paris som inneholdte vårens nyheter! Da jeg gikk på videregående brukte jeg en god del produkter fra Lancome, som blant annet deres foundation og noen av deres neglelakker. Nå som jeg ikke har brukt så mye av Lancome sine produkter i det siste, ble jeg kjempe glad når jeg så hva de hadde sendt meg! I hvert fall med tanken på at jeg hadde lyst til å prøve noen av deres nye produkter som blant annet deres nye Belle de teint pudder! Så, dette er hva jeg fikk i posten:

Vernis in love neglelakker, disse har jeg som sagt brukt tidligere og har alltid vært like fornøyd med dem. Tørker raskt og veldig enklet å legge.

Belle de teint pudder! Disse har jeg prøvd allerede engang og jeg likte det faktisk veldig godt. Bilder kommer i løpet av uken;)To Shine lover leppestifter. Disse gir strålende glans!


Renergie Multi lift fuktighetskremer!

(Sponset produkter) Gleder meg til å prøve ut alle produktene!:D Har du/ bruker du noen av disse produktene?

#lancome #lancomeparis

9 kommentarer

Åhh så fine produkter! :)

👍👍👍

Hei.

kAN DU ha en spørsmålsrunde snart? har så mange spørsmål som jeg lurer på :)

Ååååh vil og haaaaaaaa!! Du fortjener det da.. Ikke jeg :p

Herlig :D

Ha en fin dag videre <3

Hei! Først vil jeg bare si at jeg har akkurat snublet over bloggen din, og du er kjempeinspirerende :D kommer definitivt til å lese fast fra nå ;)

Jeg jobber i Fredrik&Louisa parfymerier og vi fører jo bl.a Lancome, og ville bare nevne at den kremen er jo en lifting krem, veldig aktiv med andre ord - beregnet for 40+ alder :p det visste du sikkert, og det er jo alltid gøy med ny hudpleie, bare kjipt hvis huden din protesterer med å få utbrudd eller reaksjon. Noe som ofte skjer når unge mennesker bruker veldig aktive anti-aging kremer :p kjempegøy at du snakker så varmt om pudderet - det har jeg ikke fått testet selv enda :)

Ha en fin søndag!

Silje: takk!!:) hehe, kremen har jrg ikke brukt og hsr nok ikke bruk for det enda hehe:) den er gitt bort :)

Skriv en ny kommentar