hits

Pakke i posten: Makeup fra Isadora!

Hei igjen alle sammen! Jeg håper at dere har hatt en bra dag hittil. Selv så har jeg som nevnt i tidligere innlegg testet et nytt kamera for mine videoer. Ah.. så mye jeg har gått glipp av haha. Jeg har bare brukt ikke -  autofokus kamera tidligere og må si at autofocus overrasket meg i dag. Sparer så mye tid på å ikke stille inn fokuset osv, dere som lager videoer skjønner sikkert hva jeg mener. Tror nok det blir et nytt kamera på meg snart ja;)

Så, her om dagen fikk jeg en super stor pakke i posten fra Isadora Norge med en koselig hilsen fra selveste Stephan Ulvund. Som da er Isadoras internasjonale makeup artist! Pakken inneholder mange av favorittproduktene til Stephan. Jeg møtte han for første gang på Vixen blog awards, da kom han bort til meg, hilste og gratulerte meg med prisen. Jeg ble så glad når han sa han hadde vært innom bloggen min og sett på jobben min. Han mente også at bloggen min var en stor inspirasjon for han og andre. Utrolig stort å høre slike ord fra en flink og suksessfull makeupartist!Jeg har allerede laget et innlegg hvor jeg bruker denne face sculptoren fra Isadora. Elsker den:DHar du/bruker du noen av disse produktene?

#isadoranorge #isadora #isadoramakeup #stephanulvund

5 kommentarer

Sminke er så gøy :D Tror ikke jeg bruker noen nei :)

Ååå heldig!!

Hvor mye kostet alle

Så masse fint! Gratulerer :D Jeg har noen av liplinerne og face sculptor tenker jeg alltid på at jeg vil prøve, men glemmer det hver gang jeg er ute -.- må ta med handleliste :P

Skriv en ny kommentar