hits

Før og etter festsminke!

Hei mine fantastiske lesere! Hvordan har uken deres vært så langt? Jeg håper at dere har hatt en bedre start på uken enn hva jeg har hatt. Jeg har verken hatt tid eller vært i humør til blogging i de siste dagene, men solstrålene ga meg en helt annen energi i dag! I dag skal det derfor nytes. Ut i dette nydelige været. Før jeg gjør det vil jeg dele resten av bildene til Elise som jeg nevnte for et par dager siden. Elise var egentlig midt i en bryn-spare prosess så jeg kunne ikke leke eller forme brynene hennes som jeg ville, men til tross for det så ble vi begge super fornøyde med resultatet:) Før jeg begynte spurte jeg hva hun ønsket seg og da sa hun at hun ville prøve smokey eyes. YEAH, tenkte jeg med engang, for det var det jeg også ville gjøre på henne pga hennes øyeform og nydelige øyenfarge! Det kombinert med at jeg ønsket å fremheve hennes pene trekk med konturering. Smashing eller hva ?Hva syns du om resultatet?

16 kommentarer

Så utrolig fint det ble! :)

Amazing! Rett og slett fantastisk :) Dette viser at du har greie på sminke!

Nydelig! Spesielt øynene hennes. Kan du lage en skritt for skritt fremgangsmåte?

Det var utrolig fint

Nydelig! Elsker contouring!

Veldig fint! Hvilke produkter har du brukt? :-)

åå du er så flink!! Men det er en ting som irriterer meg. Det er at det er altfor mye lys på bildene. Da føler jeg at man ikke ser resultatene like bra hvis det er altfor mye lys.

Nydelig! Øynene poppet skikkelig! :D

mashallah helt AMAZING :0 vakker var hun før også men nå er hun helt wow! du kan virkelig trylle du:) jeg lurer på noe, hvor mye kosta din dyreste rettetang? haha rar spørsmål men lurte bare :)

Tusen takk skal dere ha for fine kommenatrer:)

nora: 1900 kr tror jeg haha:)

Hva slags produkter brukte du på denne looken? :)

Skriv en ny kommentar