hits

Ny på håret!

Goood fredag!! Endelig helg og jeg håper dere har hatt en god dag og koser dere nå der hjemme, ute eller hva enn dere gjør. Selv så har jeg hatt en litt travel fredag med litt av hvert. Jeg har hatt det så travelt i to dager at jeg ikke har rukket å laste ned bilder jeg tok fra gårsdagens frisørbesøk! Ja, jeg regner med at en del av dere husker at jeg nevnte det i gårsdagens innlegg. Jeg hadde bestemt meg for å gjøre en forandring and guess what... I did!. Det er takket være flinke Pernille (frisøren min) som klarte å veilede meg og overtale meg. Hun ga meg så mange gode alternativer å velge mellom at det tok meg evigheter å bestemme meg haha. Jeg er ikke akkurat glad i forandringer, så det var ingen tvil om at jeg trengte noen som Pernille som kunne gjøre det litt mindre dramatisk for meg. Jeg ville gå litt mørkere, men samtidig ikke så mørk at det ikke var mulig (eller skadelig for håret) å gå lys igjen. Pernille tok derfor å bleiket etterveksten min først, så farget hun det litt mørkere enn det jeg hadde sist. Deretter stripet hun lett gjennom hele håret så det ble litt spill i håret igjen. Jeg følte at håret mitt hadde blitt litt for lys i det siste og det gjorde at krøllene ikke var så synlige lenger.

Vel, det tok oss rundt 5 timer, men gjett om det var verdt det! Jeg føler meg som et nytt menneske med dette håret:D Som pernille også sa, nå har ansiktet mitt endelig fått en ramme og jeg ELSKER virkelig det! Fargen kommer forresten til å bli litt lysere etter noen vask:)Over kan dere se håret mitt før behandlingen! Ser dere hvor lys det var noen steder?

Flinke Pernille i aksjon!

Her ser dere resten av salongen. Den er gjennomført fin. Stor, lys og luftig salong med kjempe hyggelige ansatte!:) Så ja, det er her jeg har dratt de siste gangene jeg har klippet og farget håret mitt! Hair Lounge Hasle. Det blir heller ikke siste gang, det kan jeg forsikre dere om. Dyktige folk som kan faget sitt liker jeg:)
Hva syns dere om resultatet?

#HairLoungeHasle #hairlounge #gilmakeup

7 kommentarer

du ser fantastisk ut :)

Oi det må jeg si virkelig kledde deg ^^ Så deilig med en forandring <3

Jeg synes du ble kjempefin :D

Håper du får en fin helg :)

Vakker!

Ønsker deg en herlig lørdag :)

Audhild Mamma til lille Willi: Takk:D

Skriv en ny kommentar