hits

Kunde, før og etter øyenbryns-napping!

I går holdte jeg av dagen for å kun ta meg av mine øyebrynskunder.  På bildene under har dere ei av de som var hos meg i går for napping av bryn. Hun hadde spart brynene sine i ca 3 uker og kom til meg for å få en ny form på brynene. Hun ønsket en naturlig resultat og sa at hun elsket tjukke og rett-form på bryn med litt bøy på enden. Jeg elsker rette bryn selv og syns det er utrolig sexy med tykke attpåtil så det var en fin kombinasjon. Hun ble super fornøyd med resultatet og det gjorde jeg også. Spent på å høre hva dere syns om resultatet!
Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli nappet av meg!:)

Hva syns du om resultatet?

#øyenbryn #øyenbrynnapping #nappingavbryn #gilmakeup

7 kommentarer

Wow, du er så utrolig flink!

Ønsker deg en fin påske :)

hva bruker du på øyenbrynene dine? blyant eller skygge? jeg har både brukt blyant og skygge og ser et mer naturlig resultat med skygge, men uansett hva jeg bruker sitte det ikke. Bare jeg kommer borti med hånden eller uansett så går fargen bort etter en liten liten stund. SÅ irriterende! Så lite fint med halve bryn pga fargen har gått bort på ene delen. Hva er trikset her for å la fargen sitte lengre? Jeg bruker sminke under som foundation og pudder, hele ansiktet som en vanligvis gjør etterpå tar jeg på en gele slik at hårene sitter fint hele tiden. Av og til kan jeg bruke ørliten bit av svampen (svampen som tilhører pudderet) over for at det forhåpentligvis sitter litt bedre og en svakere farge, men vet ikke om det gjør noe forskjell. HJELP :)

Kjære Gilan! Jeg har lest bloggen din hver eneste dag i 2 år nå! Du er så utrolig flink og dyktig. Du er et forbilde for mange jenter, ihvertfall meg. Sarkawtw bit :* blir like imponert av alt du gjør! Kjempefine bryn <3

alo: Så utrolig koselig kommentar! tusen takk skal du ha og setter stor pris på det<3

kathrin: Hei Kathrin! Skjønner godt hva du mener om at sminken på brynene ikke sitter. jeg villle anbefalt deg anastasia sine dip brow ! De sitter hele dagen og går vekk med vannfast-sminkefjerner bare:)

tusen takk :) er usikker på fargen da. har blå øyne å lysebrunt hår, hudfargen er vel ikke meget lys og ikke brun. er det noe som heter "normal" norsk hehe.

Skriv en ny kommentar