hits

Et lite tilbakeblikk

 

 Som blogger, så er man super avhengig av å ta mange bilder hverdag. For at det ikke skal bli for mye rot i systemet, så må jeg en gang i uken gå gjennom alle bildene jeg har tatt, slette de ubrukelige og lagre de jeg har brukt og vet kommer til å ha bruk for i en disk. Mens jeg gjorde det i dag, kom jeg over noen før og etter bilder av kunder som jeg har gjort for en stund siden. Da fikk jeg lyst til å finne frem noen flere og dele de med dere. Jeg er så glad i slike tilbakeblikk, for da ser jeg om jeg har lært noe nytt og ser om fremgangen min som makeup artist er som jeg har forventet. Om jeg ser noe feil jeg har gjort i stylingen, noe jeg kunne gjort annerledes osv. Dette er den eneste måten jeg lærer på og beviser meg selv at jeg er blitt bedre, det å kunne se og innrømme feil ved stylinger jeg har gjort tidligere. Det er min måte å bli bedre på!:D Nå vil jeg gjerne at dere skal ta en titt og fortelle meg om dere har noen favoritter blant disse før og etter stylingene jeg har gjort.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17So, any favs?:D

Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time:)

15 kommentarer

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, god tekst og fine bilder:) håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Du er rett og slett fantastisk til å sminke!

Nr 8 & 16

Elsker alle Gilan!! Du er en stor inspirasjon!

Klem.

elsker alle! Har fulgt med deg hele veien og fått med meg alle disse <3 kjempe fine er de alle sammen! =) Ha en fin dag =)

Kan du legge ut prisliste på hvs ting koster? Napping av bryn? Brudesminke? Fest sminke? Oppsett av hår?

imponert! 👌🏻

imponert! 👌🏻

8, 16, 17!!!!!!

Waw mashallah alle var vakre. Om jeg må velge er 6, 10, 11, 14 :)

Hei. Vet ikke hvordan jeg kom innom bloggen din, men jeg syns at du har en utrolig fin blogg og bilder!! Sikkelig inspirasjon.

Kan du legge ut en prisliste på hva ting koster osv.? Hadde vært veldig snilt! Vil gjerne komme å ha en time.

Klem

sandrakaggerud.com - mamma til Oliver: takk:)

Flink du er :)

Wow, så fantastisk flink du er! Alle jentene var og ble kjempefine :)

Maange fine her ja :) Du er råflink :)

Skriv en ny kommentar