hits

Slik setter du på punktvipper: Trinn for trinn!

14.04.2015 - 11:52 4 kommentarer

Kunstige øyevipper kan gi øynene dine det lille ekstra, de kan settes på som hele vipper og punktvipper. "Men hva anbefaler du, hele vipper eller punktvipper" Blir jeg alltid spurt av mine kunder og lesere når det gjelder falske vipper. Det kommer veldig ann på hvordan type øyner og vipper en har, hva en ønsker å oppnå med falske vipper og hva slags annledning det er. Jeg ser veldig fort om jeg skal bruke hele vipper eller punktvipper på kundene mine av å se på øyeformen og vippene deres. Jeg går som regel for punktvipper på de som er veldig naturlige av seg og ikke ønsker for mye. Da er punktvipper det beste valget, ettersom punktvipper kommer i mange forskjellige lengder og varianter, så er det lettere å skape en naturlig resultat og tilpasse det til forskjellige øyeformer. 

Selv om jeg er svak for hele-vipper og effekten den gir, så går jeg oftest for punktvipper når jeg ønsker en naturlig resultat. Uansett hvor tett du setter punktvipper, så vil de alltid se mer naturlig ut enn hele vipper mener jeg. Så, dette er hvordan jeg setter på falske punktvipper:

Tips til deg som har få og korte vipper:

Om du har veldig få og korte øyenvipper, så kan du starte med å legge mascara. Da vil du få vippene til å virke tykkere og du får et bedre utgangspunkt når du skal feste punktvippene.

Bruk pinsett, dypp det i lim og fest det en og en, antall og plassering velger du utfra hva slags resultat du ønsker.  Her bruker jeg Duo-limet, det finner du HER.

Vippene skal plasseres så nær vippepraden som mulig! Vippene jeg bruker er fra Ardell og du finner dem HER.

Resultat:Hva foretrekker du, hele vipper eller punktvipper?

(affliatelinker)

#hvordanpåførepunktvipper #punktvipper #falskevipper #gilmakeup

4 kommentarer

Ana

14.04.2015 kl.15:02

Hei! Jeg spør igjen, kan du legge ut en prisliste på hva ting koster? Napping, sminke, hårfrisyrer etc. Hadde satt pris på et svar i det minste fall.

Ha en fin dag.

Anne L.

14.04.2015 kl.15:28

kjempe fint! :) jeg selv foretrekker hele vipper. Rett og slett fordi jeg ikke har tålmodighet å sette på punktvipper, og fordi jeg liker en litt mer dramatisk look :) Men det er meg da, det er jo kjempe fin med punktvipper også :) :)

Gilan

14.04.2015 kl.17:18

Ana: hei! Send meg en mail på gilan@gilmakeup.com så får du prisliste:)

Marta Alise

15.04.2015 kl.01:38

Takk for tips! Jeg har aldri klart punktvipper, så jeg har hele vippesett.

Skriv en ny kommentar