hits

Topp 3 favoritt mascara!


♥1  Telescopic Mascara (Carabon black) - L´oreal Paris - Finner du HER

Jeg har alltid elsket lange, separerte og klumpfri vipper. Denne Telescopic mascaraen gir opp til 60% lengre vipper. Jeg har brukt denne i over 4 år og har enda ikke funnet en mascara som er like bra som den. Mascaraen drysser ikke, den er lett å vaske vekk og tåler samtidig all slags vær! Love it rett og slett.

Mange blir usikker når de ser kosten på denne Telescopic mascaraen, men det er nettopp det som er så spesiel med mascaraen mener jeg! Om du drar den riktig gjennom vippene, så får du fantastiske vipper etter bare 2-3 runder! Jeg har alltid anbefalt denne til spesielt de som mener det er vanskelig å påføre mascara pga korte eller få vipper. Denne kosten er så tynn at den tar de minste og korteste vippene også, uten at den skitner til øyelooket.


♥2 Volume Million Lashes - L´oreal Paris - Finner du HER 

I motsetning til Telescopic, fokuserer denne mascaraen på volum og tetthet. Denne bruker jeg som regel sammen med Telescopic når jeg ønsker en ekstra dramatisk look. Gummibørsten på denne V. M. L gir riktig mengde mascara på børsten og sørger for at alle vippene blir godt dekt.


♥3 Flashing volume - Isadora- Finner du HER

Denne prøvde jeg først for et par uker siden og den har falt veldig i smak hos meg, nettopp fordi den gir nesten samme resultat som Telescopic. Vippene fyller til maks av denne kremte og innovative kombinasjonen av voks mascaraen. Lett påføring og gir max volumeffekt og lengde! Denne tåler også fuktighet ganske bra.


(affliatelinker) Bruker du noen av disse mascaraene? Hvis ikke, hva er din topp 3 mascara?

#mascara #favorittmascara #topp3mascara #topp3favorittmascara #gilmakeup #gilan

6 kommentarer

Takk for anbefalingene.

Elsker bloggen din:D

Takk for tips =) ha en fin kveld =)

Ooh, disse må testes!

Mine favoritter er Lancome hypnose babydoll og they're real fra Benefit :D

Tonje - Rutrum: det burde du gjøre??

Deb lancome sin, babydoll er faktisk bra??

Madeleine: bare hyggelig og det samme!

Tina: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar