hits

Outfit: Breathtaking Entertaiment

Her om dagen fikk jeg en kjempe hyggelig overraskelse i posten fra mine talentfulle og flinke venner i Trondheim. Breathtaking Entertaiment er et kollektiv innen hip hop dannet av gruppen Breath Takers fra Norges vakreste by, Trondheim. De har spilt på flere festivaler og har også blant annet vært med på norske talenter i 2010. Min bestevenn Gabriel er en av artistene i gruppa! Herlig og ambisiøs gjeng, noe jeg elsker ved dem! Jeg elsket denne gaven fra dem og håper at dere sjekker ut musikken dems på deres hjemmeside HER! Stolt venninne! :)Ghanaba, T-Clean og Tideman  slipper ofte ny musikk som viser deres lidenskap og bygger videre på visjonen de har for labelet. De har gitt ut T-Clean's mixtape "Motivation Music" i høsten 2013, og projektet fikk mange gode tilbakemeldinger fra lyttere og aviser. I 2014 ga de mixtapen til Ghanaba ?Dilemma Of A Ghost?, med 2 musikkvideoer av singlene "We killing it" og ?Crucify you? som har blitt en undergunns banger og ble også anbefalt av P3 urørt
. For å lese mer om de og følge den fantastiske jobben de gjør kan dere  enten følge dem på Fb HER  eller på Instagram: breathtakingentom !

Svarer forresten på spørsmål og kommentarene deres på forrige innlegg senere i kveld :) <3 ha en super bra kveld så lenge!

#Breathtakers #breathtakingentertaiment

6 kommentarer

Det var veldig fint:))

Sykt kul genser! Hvor er den fra? :D

Kjempe fine bilder.

Ha en fin kveld videre <3

Skriv en ny kommentar