hits

New in from Make up store!

 

For en stund tilbake, fikk jeg en super stor pakke med masse sminke og produkter fra Make Up store. Jeg har allerede testet ut noen av produktene under og er super fornøyd med de så langt. Jeg var ikke så kjent med deres produkter tidligere og må si at kvaliteten på sminken deres overrasket meg skikkelig! En får så mye for pengene! De produktene jeg har likt og brukt mest hittil har vært deres lipglosser, blending koster og øyenskygger. Øyenskyggene var kanskje det som imponerte meg mest. De er skikkelig pigmenterte, påfører du de på med deres øyenskyggkoster, får du enda bedre resultat!

Disse kostene har jeg allerede brukt en del og jeg er så og si helt avhening av den middels store blending kosten. Det vil snart komme et innlegg om disse kostene!

Mange friske, pigmentfulle og nydelige øyenskygger! De fleste av disse øyenskyggene finner du blant annet på nelly.com eller i makeupstore sine butikker.

Leppestift Champagne collection HER

Selv jeg som nesten aldri bruker noe på leppene, går nesten alltid med den ene lipglossen deres som heter Rosa i vesken nå. Den finner du her

De to lipglossene på bildene over finner du her og her


Sponset produkter / Har du noen favoritter fra Makeup store?

#makeupstore #makeup #sminke #gilmakeup

7 kommentarer

Digget den øverste første leppestiften!

Heldig du er! Har jobbet noen år med Make Up Store og det er kjempegode produkter :D

sminkemamma: Så bra!!:D

Skriv en ny kommentar