hits

Ny sminkelook: Hvordan sminke øyne større på 1-2-3

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan man kan forandre øyeformen sin, eller få dem til å se større ut med sminke. Det viktigste her er å huske å legge de lyse og mørke skyggene/fargene på riktig steder, slik at du får den effekten du ønsker med sminke. Det jeg har gjort under  gjør at øynene ser større og mer åpen ut.

1.Etter at du har sett base på hele øyelokket, kan du bruke en lys øyenskygge for å gi øyelooket et lite løfte effekt. Deretter kan du bruke en shimmer/glitter øyenskygge på øyelokket og avslutte med en mørkere farge rundt globalen. Det er super viktig at du blender disse fargene godt sammen så en ikke ser noe tegn til harde overganger eller skarpe linjer.

2. Langs vippene nede kan du bruke litt av den samme skyggen som du har brukt i globalen med en litt fluffy kost så det blir godt faded ut. På våtkanten nede kan du bruke en lys kajal for å gi øynene en mer åpen effekt.

3. Avslutt med å bruke en vipperad på de øvre vippene og avslutt med noen punktvipper på de ytterse kantene i nedre vippekant.
Face:

Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50

Mac studio sculpt foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Make up store blotting powder / Champagne HER

Makeup store Gleam dream / Rose HER

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Makeup Revolution awesome metalic eyeshadow

Microshadow Makeup store, Savannah HER

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lashes:

Hudabeauty lashes in Giselle and Samantha


Hva syns du om denne looken?

Én kommentar

Skriv en ny kommentar