hits

Hva er i reise-sminkepungen min

Som mange av dere allerede har fått med seg, så er jeg på besøk hos familien i Trondheim. Jeg fikk knipset et par bilder mens jeg drev og pakket til turen for et par dager siden. Nå skal jeg endelig vise dere hva jeg vanligvis har i sminkepungen når jeg er ute og reiser! Dette er faktisk et veldig etterspurt innlegg, så jeg håper at dere liker det:)

Jeg må nesten starte med å si at jeg elsker den nye sminkepungen min fra Lulus accessories! Jeg fikk denne søte sminkepungen, med en toilet bag og en mini sminkepung til i posten i forrige uke, perfect timing right? Så, i dag skal jeg som sagt bare fokusere på sminkepungen min, ettersom det er det de fleste ønsker å se / lese om.

Vanligvis så er sminke det siste jeg pakker inn av det jeg skal ha med på en ferie eller weekend tur. Før pleide jeg å hate akkurat den delen av pakkingen ettersom det alltid tok meg evigheter å bli ferdig og bestemme meg for hva jeg skulle ta med og ikke. Nå går det utrolig fort. Nå har jeg noen veldig faste sminke rutiner og det gjør det lettere for meg å pakke. Vanligvis så bruker jeg fra 6-8 forskjellige produkter når jeg sminker meg til hverdagen. Men jeg ender som regel med å ha mange flere produkter i sminkepungen når jeg først pakker for reise. Selv om det er snakk om 2-3 dagers tur. Ettersom jeg er skjønnhetsblogger, så tar jeg alltid med meg nok produkter til å kunne gjøre en helhetlig sminkelook. Det er bare fordi av og til så kan jeg være skikkelig kreativ og får lyst til å gjøre noe nytt uansett hvor jeg er. Da er det greit å ha med nok produkter!

Jeg har ofte en del fritid når jeg er her i Trondheim, jeg liker derfor å ta med en del sminke som jeg kan leke med om jeg skulle føle for det!

Det er som regel en base-produkter som tar mest plass i sminkepungen min. Nettopp fordi jeg mener base er viktigst i en sminkelook. Over har dere en blanding av foundations, concealers, primer, pudder, highlightere og rouge.


 

Lepper er kanskje det jeg fokuserer minst på i mine looker. Men til tross for det så må jeg alltid ha (nesten) alle leppestift farger i sminkepungen. Bare i tilfelle jeg kommer til å trenge det hihi. For å spare plass, bytter jeg ofte leppestiftene ut med liplinere.

I tillegg til disse sminke-produktene har jeg også tatt med vipper, Bobbi brown palettet mitt og naked palett 1!


Hva har du i din reise-sminkepung?

5 kommentarer

Så utrolig mange gode produkter! Skulle ønske jeg hadde like mange fine og gode produkter som deg :-) Gleding til lønningen kommer!

Audhild Mamma til lille Willi: Takk:)

Skriv en ny kommentar