hits

Kunde, før og etter øyenbrynsforming!

Her om dagen hadde jeg tre kunder som ønsket å bli nappet av meg. Blant dem, var jenta med de nydelige øynene på bildene under. Hun hadde ikke spart i det hele tatt og kom til meg bare for å få formet brynene. Hun hadde flere ganger prøvd å få dem like selv uten å lykkes. Noen steder var brynene hennes overnappet, den eneste måten for å få dem til å se like ut var å ta litt av lengden ( kompansere ) - noe hun også ville i utgangspunktet. Resultatet ser dere under! Vi to elsket resulatet og håper selvfølgelig at dere også liker det!:)

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du også ønsker å bli nappet av meg!


#øyenbryn #gilmakeup #øyenbrynstylist #bryn #skjønnhet #eyebrows

9 kommentarer

Hei :) vi er venninne gjeng på 4 som ønsker å nappe hos deg, men når jeg går igjennom bildene fra napping av andre kunder så ser det ut som alle har like bryn etter du har nappet. Er det slik at du er god på 1 fasong ?

Og hvor mye koster det å nappe? Hvilken metode bruker du?

Håper du svarer :) Tusen takk.

Wow, utrolig fint! Perfekte øyenbryn!

Kine: Kan nok flere former enn denne ja! De fleste har ønsket det samme hittil og jeg får dessverre ikke tatt bilder av alle heller, så jeg får ikke vist mange forskjllige. De som har kommet hittil har som regel også kommet med bilder av mine tidligere bryn- kunder.. Så det kan fort se likt ut:)

Koster 250kr og former med pinsett:)

skjønner ikke at det går an å ha så like bryn , det får jeg aldri til

er det meningen at dei skal være kortere bak?

eller at du bare syns det er finere?

Anonym: Er nok den eneste måten måten å få dem til å se like ut på:)

Anonym: hehe kan være litt vanskelig ja:) men bare å spare masse før du napper"

Åhh, så fine de ble. Fikk selv formet mine egne bryn for et par dager siden, og etter at jeg ble introdusert for noen nye produkter får jeg til å sminke se som jeg ønsker også:D

http://verozitas.com/bitchnbrows/

Skriv en ny kommentar