hits

10 ting dere kanskje ikke visste om meg!

25.06.2015 - 11:38 Ingen kommentarer

 

  • Jeg var melkehvit i håret til jeg ble rundt 2 år.
  • Jeg sover aldri med sminke på. ALDRI, uansett hvor sliten og trøtt jeg er så må jeg alltid skifte med engang jeg har kommet hjem og vaske vekk sminken!  • Jeg elsker å tegne. Jeg har alltid elsket å tegne sånn egentlig og har alltid hatt topp karakter i kunst & håndverk. Kanskje det er på tide at jeg tar tak i det igjen? Hmm..
  • Jeg kan kanskje definere meg som shoppinggal/shopaholic... Elsker klær, sminke, sko! Shopping er noe jeg aldri sier nei takk til, uansett hvor sliten jeg er eller hvor ubehagelige sko jeg går i den dagen.

  • Jeg er super kresen når det kommer til mat. Jeg foretrekker å spise det jeg har spist før, så jeg vet med 100% sikkerhet at jeg kommer til å bli mett på det. Nå som det er snakk om mat, så kan jeg også slenge på at jeg ikke spiser godteri, søtsaker osv. Det er noe som ligger i familien vår, du finner alltid stor utvalg av frukt hos oss men aldri en pose med godteri. Det beste er det at vi ikke gjør det for å være ?sunne?. Jeg og mine søsken har arvet den delen av mamma og pappa, ingen av de er noe særlig glad i søtsaker.


  • Mobilen min har alltid lav batteri. Med alltid så mener jeg 24/7. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig engang! Jeg har prøvd alle disse triksene som gjøre at batteriet holder seg lengre.. hm.. kanskje jeg bør lade den oftere? haha

 


(kanskje det er pga alle de selfiene jeg tar i løpet av en dag? haha)

  • Jeg elsker å høre andre menneskers drømmer. Jeg er en drømmer selv og liker mennesker som tør å drømme, for det er en av de beste måtene å nå ting på: Drømme, så jobbe hard for å komme dit. Å oppnå drømmer er det beste som finnes her i livet. Du må gjerne kontakte meg om du mangler motivasjon, jeg eeeellllssskkkeer å motivere folk til å følge drømmene sine.
  • Jeg fikk en kanin i bursdagsgave når jeg gikk på ungdomskolen, det som var så spesielt med forholdet vårt var det at den var livredd meg og jeg livredd henne, haha. Det endte med at vi ga den bort, snakk om å være redd dyr.. uhm..  • Ja - menneske. Å si nei, er noe jeg er veldig dårlig på. Selv om jeg har planlagt å ta en rolig helg hjemme og jeg får en forespørsel fra venner om å bli med ut så klarer jeg ikke å takke nei. Det samme gjelder egentlig tjenester og jobb også. Uansett hvor mye jeg har å gjøre, så klarer jeg ikke å beklage å si nei. For da får jeg dårlig samvittighet.. Kanskje jeg skal se på det som noe positivt?

  • Jeg kan bli skikkelig stresset av å høre noen snakke og samtidig høre tv- i bakgrunnen. Noe av det aller verste jeg vet om er faktisk det å ha tv- en på i bakgrunnen mens jeg spiser. Greit om jeg ser på det og spiser, men klarer ikke å nyte maten om den er på og jeg har ryggen mot. Det kan fort bli for mye for meg haha. 

#titingduikkevissteommeg #10morsommefaktaommeg

Er det noe dere noe dere visste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar