hits

Slik får du Ombre negler, steg for steg!


Hva er vel penere enn velstelte og fargerike negler nå som det er sommer og sol? Personlig så bruker jeg å være mye mer kreativ og påpasselig med farge på neglene om sommeren. Ombre negler har i likhet med ombre hår vært veldig "in" de siste årene. Om du er like ubesluttsom som meg når det kommer til å velge farge til neglene så kan du gå for ombre negler! Det ser kanskje litt komplisert ut når man ikke har gjort det før, men så går det som regel veldig bra allerede første gangen om du har riktige produkter og påfører det på riktig måte. Hemmeligheten er tålmodighet. Avslutter du det med en god overlakk i tillegg så vil det gjøre resultatet bedre og gi neglelakken lenge varighet

Slik gjøre jeg Ombre negler på meg selv:


  * Veldig viktig at du starter med tørre og rene negler. Start gjerne med en base coat som forsterker neglene. Jeg starter alltid med et strøk Micro Cell.


Om du tenker å gå for like lyse farger som meg, så vil du få et bedre resultat med en lys grunnlag. Her har jeg påført et strøk med en hvit Essie neglelakk. Du kan bruke hvilken som helt hvit neglelakk.


* Før du starter med påføring av ombre-fargene så bør du bruke teip rundt neglene dine. Eller så kan du gjøre som meg å bruke vippelim rundt neglene slik at du enkelt kan fjerne neglelakken som setter seg rundt neglene. Her har jeg påført Duo limet med en vanlig øyenskyggekost, som viste seg å ikke være så ren som jeg trodde haha.

* For å få den myke ombre overgangen bør du bruke en svamp. Som f.eks de svampene som blir brukt til foundation påføring. Velge helst en kompakt svamp slik at svampen ikke trekker til seg for mye neglelakk. Om du f.eks. har gjort som meg og startet med hvit base, så kan du bruke alt fra 1 farge til 3 forskjellige farger for å få ombre effekt. Selv så valgte jeg to forskjellige oransje tonede farger for å få ekstra myk overgang.

* Ta et strøk av hver farge på svampen og pass på at du overlapper fargene.


* Fullfør hvert enkelt lag på alle ti fingrene etter hverandre, ikke ferdigstill hele designet på én negl om gangen. For da må du ha masse svamp og mange neglelakker. Når du ferdig med alle neglene så bør du la det tørke skikkelig.

Nå fargen har tørket seg helt kan du dra av limet med en pinsett.

* Avslutt gjerne med et strøk top Coat. Avslutter du med det så vil fargene blande seg bedre og lakken vil sitte lenger.

ABRAKADABRA .........SIMSALABIM!

#Ombrenelger #negler #ombrenails

9 kommentarer

bloggen din er utrolig inspirerende!

nicolinesolberg: åå, takk!!:)

Iselin Renée: takk!

Så utrolig lurt med Duo lim rundt neglene! Det skal jeg gjøre neste gang =D

Resultatet ble helt nydelig! Ha en fin kveld kjære deg <3

Hei gilan :)

Lurte bare på om hvorfor du blogger bare om negler i det siste? Håper du kan blogge om noe annet snart 😊

Så fine og sommerlige! :) Lovely.

Skriv en ny kommentar