hits

5 steg til den perfekte sommerfrisyren!

 

 God onsdag morgen dere. Hvordan har uken deres vært så langt? Jeg har hatt så mye å gjøre i de siste dagene etter å ha kommet hjem fra ferien at jeg ikke har rukket å blogge to ganger om dagen! Men som jeg alltid sier, jeg vil heller har mye å gjøre enn å ikke ha noe å gjøre i det hele tatt :D eller hva sier dere? Så ja, jeg nyter stressen som om det skulle vært en sitron (sitron var det beste jeg kom på nå haha). Så dere, under får dere sett et av mine favoritt frisyrer som jeg ofte gjør på meg selv om sommeren. De av dere som har langt og mye hår som meg, vet hvor varmt og slitsomt det kan være om sommeren. Frisyren jeg har gjort på meg selv under gjør jeg ofte når jeg ikke har lyst til å ha håret løst, men samtidig se kul ut på håret!


 

Slik gjør du denne frisyren på deg selv:

  1. Start med å gre gjennom håret slik at du ikke får problemer underveis i flettingen.

2. Del håret i tre store deler og start å flette hårfestet i panna. Flett en standard paris flette til du kommer til midt på hode. Da slutter du å dra inn hår fra sidene og fletter ferdig fletten. Fest den med en liten gummistrikk

3.Gjør akkurat det samme på bakdelen av hode. Den enkleste måten å få den fletten gjort på er å ta hodet opp ned, sette de to delene som ikke skal være med i en clips også starte å flette. Stopp når du har kommet til midten av bakhode. Da slutter du igjen å dra inn hår fra sidene og fortsetter fletten. Fest den også med en liten gummistrikk.

4. Lag en høy hestehale av alle tre seksjonene nå ( altså, begge flettene og den delen i midten som ikke er flettet.

5.Lag så en løs hårball / hårtopp av hestehalen og fest den med hårspenner.

VOILA!:D

Forresten dere, jeg har en super spennende konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne en herlig hudpleieserie fra Emma S. Klikk her for å komme til innlegget:)

#sommerlighårfrisyre #hairtutorial #hairstyles #cutebraids #hårtutorial

4 kommentarer

Stilig! Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

Vanligvis ingen fan av pariserfletter i bakhodet, men denne her var jo bare helt rå!

Synes den var fin men gjerne en video av den. Mye enklere å se hvor du Gjør det.

Skriv en ny kommentar