hits

The forgotten outfit

God fredagskveld dere! Jeg håper virkelig at dere har hatt en bra dag i dag. Selv så har jeg tilbringet nesten hele dagen i dag på jobb. Jeg og mannen var så slitne at vi dro å spiste mat ute etter jobb, fordi vi verken hadde energi til å lage mat hjemme eller kunne vente så lenge. Deretter dro han på trening mens jeg hadde noen late timer hjemme. For å si det sånn, pusting var det eneste jeg gjorde i løpet av de timene, ah så deilig å bare slappe helt av noen ganger. Jeg har store planer om å IKKE GJØRE NOE ANNET ENN Å BARE SLAPPE AV etter morgen dagens kunder også, da tar jeg helg! Hihi.. om jeg blir borte fra bloggen så vet dere hvorfor nå;D Neida, lover å oppdatere bedre enn det jeg har gjort i det siste!

Under har dere forresten bilder av et antrekk jeg hadde for en stund siden som jeg hadde glemt helt å dele bilder av med dere. Bildene er tatt av min fantastiske mann Dino!:)

 

6 kommentarer

Alltid deilig å kunne slappe av etter jobb, jeg pleier å ta en godt power nap så lenge jeg ikke skal på trening da. Og det er bare så digg:) var veldig stilig antrekk, fin den overdelen:) Ha en fin kveld:)

åå utrolig fint antrekk!

Elsker det <3

Hvor er skoene dine fra?

Anonym: Jeg har linket til de under bildene:)

jeg tror jeg må være blind, men jeg får ikke opp linkene. Er det mulig om du kunne sende linken her?:)

Anonym: beklager min feil, jeg trodde du hadde kommentarer på en annen innlegg. De skoene er fra sheinside.com:) http://gilmakeup.blogg.no/1435421632_new_in_black_heels.html

Skriv en ny kommentar