hits

Dagens hår: Steg for steg!

Hva er vel bedre enn det å kunne style sitt eget hår i sitt eget hjem til en fest? Her kommer det en romantisk flette som passer perfekt til deg som har langt - mellomlangt hår. Alt det du trenger å ha for å få til denne frisyren er hårnåler, tynne strikker og en kam til tupering om du skulle ønske litt ekstra volum i håret.

1. Bruk en kam og tuper lett i hele håret. Gre så hele håret forsiktig bakover.

2. Del håret i to og lag en flette på hver side av hode. Pass på at begge flettene består av like mye hår. Fest enden av flettene med hårstrikk og røsk forsiktig i flettene fra sidene for å gjøre dem litt fyldigere.

3. Ta den ene fletten over hodet og fest den godt på andre siden med hårnåler. Kryss den andre også over slik at begge flettene ligger tett vedsiden av hverandre. Fest den også med hårnåler.

Tips: Om du f.eks ikke ønsker rufsete fletter kan det være lurt å ha hårmousse i håret slik at håret blir glattere.

Om du har for glatt hår og ønsker litt rufsete fletter og frisyre, så kan du lage bølger i håret først, tuppere litt forsikitig og spray over med hårspray før du setter i gang med selve frisyren. Det er det jeg har gjort her:)#stegforsteghårfrisyrer #festfrisyrer #hairinspo #braids #flettefrisyrer

Hva syns du om denne frisyren?

(c) Farid Omer

5 kommentarer

Hei :-) Kontaktet deg på mail ang. bryn før reise :-D

Kjempefiiint! men hadde vært supert med en video, eller noen bilder av hvordan du gjør det, steg for steg også ;)

Molly: med hvilen mail adresse?

Sandra: true, lover å bli flinere til å ta flere bilder av hvordan jeg gjør det:)

Med den som følger ved her :-)

Skriv en ny kommentar