hits

Like a fairytale

Er det lov å starte et innlegg med litt klaging? Jeg er helt utslitt etter dagen i dag! Wow for en neverendingday. Jeg trodde denne dagen skulle gå fort som alle andre dager, men nei.. dagen ble så lang at jeg så vidt orket å forlate salongen i dag når jeg var ferdig for dagen. Jeg startet dagen tidlig med litt papirarbeid, så gikk jeg ut en tur for å handle inn en del ting til salongen. Deretter dro jeg på jobb og var der fra 13.00-17.30! Jeg kom hjem først nuh! Hadde vært godt å bare kunne slappe helt av etter en så stressende dag! Jeg må dessverre bite tennene sammen og fortsette å jobbe med en video. Hva slags video tenker sikkert noen av dere, jo det skal jeg fortelle dere.. men ikke nå! Det er i hvertfall noe kjempe spennende, det kan jeg love at det er.

Så, før jeg avslutter dette innlegget vil jeg bare minne dere på at jeg har en Meet and greet nå på fredagen i samarbeid med Makeupstore Byporten. Jeg kommer til å være der fra klokken 17.00 - 20.00! Kom gjerne innom og si hei!:D Psssst: De første 15 som kommer vil få en goodiebag med nyheter fra Makeupstore til en verdi av 1000 kr! Les mer om denne eventen her!


 

Under får dere sett flere bilder av den nydelige blondekjolen jeg hadde på meg den ene dagen når vi var på ferie i Croatia. Jeg savner det stedet så fælt! Borak var som et eventyr.. der vil jeg så reise igjen!

Kjolen finner du her.

Bildene er tatt av min flinke mann! (c) Farid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar