hits

New in: Glitter eyeliners

God mandag og ny uke kjære dere! Jeg håper at dere har hatt en bra og avslappende helg:) Selv så har jeg hatt en ganske kjip helg ettersom jeg rakk å bli små syk på fredagen og ble bare verre og verre i løpet av helgen. Snakket med min mor i stad og hun trodde det var noe galt ettersom jeg så vidt kunne snakke pga vond hals og tett nese haha, mødre <3 Jeg håper at jeg blir frisk igjen snart, jeg har fått nok av smerter og lite søvn i de siste dagene! Det er faktisk årsaken til at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, jeg har rett og slett ligget rett ut.. eneste positive som har vært i det siste er min kjære mann, som er så flink til å kjemme meg bort og trøste meg når jeg er syk:) Jeg er derfor ikke sikker om jeg ønsker å bli frisk ? hihi


 

Så, over til noe litt mere spennende og morsomt: GLITTER! Selv om jeg nesten aldri bruker glitter i sminken min, så elsker jeg glitter. Jeg blir faktisk glad av glitter og farger. Noen flere der ute som er som meg? Jeg kunne ikke la være å kjøpe disse fargerike og glade eyelineren når jeg så dem på makeupstore her om dagen. Mange av mine kunder elsker glitter og disse var midt i blinken med tanken på at de kan brukes som eyeliner og som øyenskygge. For min del så kan jeg bruke disse over alt, som f.eks på leppene, brynene osv.. når kreativiteten slår inn så vil disse være veldig brukelige til all over the face hihi.

 

Bildet over: Dark sopphire / Choco lux / Purplerain / Dancing queen /Lux

Sånn ser de ut på. På bildet over har jeg lagt to tynne lag oppå hverandre.På bildet under ser dere hvor tyn og kompakt kosten er, noe jeg syns er kjempe greit med tanken på at det er lettere å kontrollere påføring med en slik kost. Anbefaler disse på det sterkeste om dere er ute etter noen hetftige glitter- eyelinere!


Har du prøvd disse eyelinerene? #makeupstore

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar