hits
7 kommentarer
Hlbin Süßigkeiten

Hlbin Süßigkeiten

Done 😙

Den virker superbra! :)

Heisann :)

Jeg lurer på om du kan tipse meg litt ?:)

skal gå til innkjøp av litt nye sminker, siden det er tomt i smikepungen nå :D

jeg har tidligere brukt bobbi brow foundation og mac concealer, en sånn rund liten (husker ikke hva den heter)

jeg ahr lyst å prøve noe nytt, eller noe som er et hakk bedre. var veldig fornøyd med foundationen fra bobbi brown egentlig, men har du noe annet som du mener er bedre?

jeg er avhengig av litt dekk. har en del røde kviser/arr på hakeområdet, og rødhet rundt munnen som jeg gjerne vil dekke. kan du anbefale meg alt av hudsminke du mener er godt å ha i hverdagen?

Og syns du det er viktig med primer? har brukt fra smashbox frem til nå, men jeg merker ikke noe forskjell på sminken. og jeg mister sminken veldig fort iløpet av dagen, har du noe du kan anbefale for å "feste" sminken bedre?

setter pris på svar :) ha en fin kveld, vakre deg <3

Hlbin Süßigkeiten: takk!:)

Celina Stamper: det er den!

Anonym: hei!

Hmm.. Om du ønsker god dekk, spesielt til røde arr og kviser, så er kanskje correctors løsningen.. Istedenfor mange foundation lag og concealers. Jeg har prøvd mye forskjellig, men på min topp liste så har jeg fortsatt Loreal sin Infalible foundation og Smahbox sin.

Primer skal jevne ut huden og få sminken til å sitte bedre. Om din ikke sitter bedre med, så må du be om hjelp fra noen så de kan hjelpe deg å velge en primer som passer til din hud.

Den beste måten å feste sminke på er å som sagt bruke en god primer, foundation og en pudder over:)

Lykke til!

tusen takk for svar, fine :) skal prøve det ut :D

Skriv en ny kommentar