hits

Brudestyling, før og etter bilder!

Du vet den ubeskrivelige lykkefølelsen som er umulig å kontrollere noen ganger, den følelsen som får deg til å smile mens du bare stå der helt alene og er i din egen verden?  Den følelsen sitter jeg igjen med hver gang jeg  har sminket noen og stylet de til deres store dag. Jeg blir lykkelig og glad på alle mine bruders vegne, som om det er mitt eget bryllup. Jeg elsker hver eneste sekund med jobben min, alt fra veiledningstimer, til jeg styler de ferdig, fester sløret og tar bilder av de. Ingenting kan slå den følelsen av å gjøre andre glad og lykkelig! Prosessen jeg har hatt med bruden under er et godt eksempel på det. Søt brud, som var stresset og små nervøs for den store dagen.. å kunne ro ned nervene til slike bruder på deres stor dag er noe jeg aldri går lei av. Selv om alle ikke er like enkle og hanskes med, så klarer jeg fortsatt å finne sjarmen i hver og en av dem  Må nesten være litt realistisk her hihi..:)

Under har dere før og etter bilder av søte Nasrin som ønsket en skikkelig brudete look. Hun ønsket å ha fokus på øynene og ville helst ha en heavy smokey eye - look. Ettersom hun hadde stresset en del i de siste ukene og ikke fått seg nok søvn, så hadde hun som mange andre bruder fått litt mørke ringer under øynene, det var noe jeg fokuserte veldig på for å gi henne en smud og fresh- look. Hun elsket resultatet og så virkelig ut som ei prinsesse med kjolen og alt på! Jeg kommer til å dele flere bilder av henne med kjolen enten i morgen eller i løpet av dagen:) Let me know what you think! 

 
Ønsker du å bestille time hos meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

8 kommentarer

Før bildene er mørkere enn etter bildene.!?

Hvorfor det.?

To helt forskjellige mennesker virker det som =) du er så flink <3

Maya Izabella: Hehe åwh, takk!

Maritaaaa: Fordi lyset ikke er likt 24/ her i norge:) Det er ikke akkurat slik at lyset avgjører hele looken?:)

Det er meg som ble stylet av gilmakeup. En kjempe fornøyd brud og dere kan se dette på bildene også. Jeg vil takke deg igjen kjære Gilan, du er utrolig flink og virkelig kan dette. Jeg kommer til å anbefalle deg til alle bekjente <3

Nasrin Shams: Så utrolig koselig <3 Tusen takk for søte ord vennen!

Skriv en ny kommentar