hits

Klinikk for Alle

Jeg blir ofte spurt hvor jeg får behandling for ryggsmertene jeg har slitt litt med og hva jeg syns om klinikken jeg drar til: Vel, det er Klinikk for Alle på Helsfyr jeg har vært hos i de siste 2 årene. Jeg er kjempe fornøyd med den gode hjelpen og behandlingen jeg får der! I starten pleide jeg å ha regelmessige timer hos en av kiropraktorene Malin, som jeg var utrolig fornøyd med. Dessverre så måtte hun bytte arbeidsplass og flyttet fra klinikken, men ettersom Klinkk for Alle avd Helsfyr er i nærheten av der jeg bor, så valgte jeg å fortsette behandlingen min hos de. Egentlig mest pga helhelten fremfor beliggenheten. Jeg har tross alt vært inn og ut av klinikken i snart 2 år og har også etterhvert rukket å bli kjent med mange av ansiktene der.  Det som er veldig positivt med stedet er at de har liksom alt på et og samme sted. Fra lege, kiropraktor, fysio, akupunktur, osteopat, med flere! Disse menneskene her er genuint opptatt av å hjelpe deg og gi deg god behandling og oppfølging.

De siste gangene har jeg vært på behandling hos flinke kiropraktoren Tor Smeby, og en del hos Ole Kristian Thjømøe  som da er fysioterapeut. Sist gang jeg var på behandlig så vi fremgang på mine bevegelser og at smertene har blitt mindre. Tor mente at jeg ville sett bedre resultat om vi fortsatt med noen tette behandlinger med få dagers mellomrom. Det skal gi bedre resultater! Jeg lytter til gode råd jeg:) I går hadde jeg f.eks både kiropraktor og fysioterapeut time rett etter hverandre. Jeg elsker den miksen, får da får man behandling samtidig som veiledning om bedre holdning med øvelser. Neste gang jeg skal dit skal jeg få noen skosåler som skal gi meg enda bedre balanse og holdning!:D

Rygg og muskelsmerte generelt er noe av det verste jeg vet om. Jeg prøver derfor å få det behandlet nå, før jeg blir eldre og problemet forverrer seg. Det er så viktig at en tar slike smerter på alvor og går til behandling for å forebygge at det ikke blir kronisk. For mye jobb og feil holdning kan dessverre ødelegge mye for en pereson.. Så ta vare på dere selv og ikke tro at det går over av seg selv!:)

De har verden søteste og snilleste resepsjonist! Alltid like blid:D

/Sponset behandling

#klinikkforallehelsfyr

10 kommentarer

Jeg går på tjuvholmen :) de er flinke på klinikk for alle! Ha en super dag;)

missmommy.blogg.no: Høres ut som de er like flinke over alt:D

De så veldig hyggelige ut :D

Jeg er så heldig at jeg får betalt time hos KFA av jobben min så lenge jeg går etter arbeids tid da:) Er utrolig fornøyd med di :)

Trodde du skrev om dette uten noe forbindelse med noe jobb. Ble skuffet da jeg ble ferdig å lese teksten og så at det var annonse. Du er nødt til å merke innleggene dine etter forskrifter slik at leserne ikke føler seg lurt. Det skal nemlig stå øverst da kan man velge om man vil lese det eller ikke. Mer logisk at det står øverst enn nederst. Det regner jeg med du skjønner :)

Line: Hei Line.. hmm, er det noe regel på det også nå? Jeg føler innelgget ser mer ryddig ut når det står nederst, så..:)

JuliaSofie: Deilig!:D

Nikita: Det er de:D

Skal stå øverst. Det vil du få bevist når forbrukerombudet sender deg et brev på slutten av året.

Line: Hehe chill nå! hvis det er en regel på det så skal jeg også begynne å skrive øverst, er ikke noe verre enn det:)

Skriv en ny kommentar