hits

Sminkekurs!

God fredag morgen dere! I dag har jeg lyst til å fortelle dere om en super spennende nyhet. Helt siden jeg startet denne bloggen, har jeg bestandig blitt spurt om jeg holder sminkekurs. I fjor begynte jeg med det og så etterhvert at interessen vokst og flere har uttrykt at de gjerne vil komme til meg på kurs om jeg holder det. Jeg fått utrolig mange mailer og forespørsler både fra mine lesere og andre som allerede jobber innenfor makeup om kursing. Derfor har jeg nå satt av tid til å følge det opp. Jeg har dessverre ikke tid til å holde personlig kursing, men jeg har bestemt meg for å holde gruppekurs! Delvis på grunn av lite tid og mye jobb og diverse prosjekter, så blir det vanskelig med å holde kurs for hver enkelt.  Så derfor blir det altså gruppekurs.

Jeg skal også sørge for å ha forskjellige kurs slik at du får lært akkurat det du ønsker og trenger å lære! Til de av dere som har mailet meg fra Bergen, Trondheim og de litt større byene. Jeg vurderer faktisk å gjøre dette i flere byer også etterhvert! Stay tuned.

Disse kursene skal være eksklusive med begrenset påmelding. Jeg ønsker heller å ha hovedfokus på 10-12 stk og ha en god kommunikasjon, slik at fremføringen og visningen kommer frem til de som er der. Jeg vil at sminketeknikken og valgene mine og anbefalingene mine virkelig kommer frem til de av dere som er på kurset. Det handler ikke om at jo flere destod bedre. Jeg vil holde det for noen få personer av gangen som sagt for få formidle det jeg ønsker mest mulig korrekt. Det kommer til å bli goodiebags, fingermat,snacks & drikke, mingling, bilder, og helt sikkert massevis av hyggelig prat og bli kjent tid. Dere må også være klar over at det vil bli filmet denne kvelden og det blir tatt bilder. Dette vil også bli offentliggjort på ulike sosiale medier senere.

Det kommer et innlegg med påmledingsinformasjon iløpet av de neste kommende dagene! Til da vil jeg at de av dere som er interessert i sminkekurs sender meg mail på gilan@gilmakeup.com. Det er som sagt et begrenst antall personer til påmelding. Når det gjelder tidspunkt, pris og sted så kommer jeg tilbake til det. Inntil da så er det bare å følge med, jeg lover at dette blir lærerikt, morsomt og unikt:)

(c) Farid O

Én kommentar

Skriv en ny kommentar