hits

Kunde: Pakistansk brud styling!

God onsdag morgen dere, jeg håper at dere har sovet godt i natt og er klare til å gjøre det beste ut av denne nydelige høst dagen! Jeg har selv sovet som en stein og drømt 100 forskjellige drømmer i natt haha. I dag fikk jeg lyst til å bruke litt tid på å velge noen bilder av denne nydelige pakistanske bruden dere ser under. Sidrah, kom til meg med sine søstre for et par uker tilbake for å bli stylet til hennes bryllup. Sidrah har vært en drømmekunde, med tanken på at hun elsket sminke, elsket stash, ønsket forskjellige looker til de tre bryllupsdagene og sist men ikke minst, så valgte hun å ikke se speilet til alt var på plass! Det er litt skremmende noen ganger syns jeg, for du skal være tålmodig og stole 100% på den personen som styler deg for at du skal kunne la være å se deg i speilet. BUT she did og hun ble like glad alle tre dagene hun så seg selv i speilet! GJETT om det gjorde meg lykkelig ?

Bildene dere ser under, er fra hennes siste bryllupsdag, altså dag 3. Jeg kommer også til å dele bilder av de to andre lookene, men valgte å dele disse først ettersom jeg ikke kan la være å se på de og forelske meg i hver eneste detalje på disse bildene. Sidrah hadde håret oppsatt første og andre dagen, vi valgte derfor å gå for en løs og skikkelig hollywood wavy hair den siste dagen! Som hun også sa, så er det nesten aldri slik at pakistanske bruder går med løst hår. Det passet derfor perfekt at vi lot være å ta håret opp den siste dagen i og med at hun allerede hadde tatt håret opp de to første dagene og ønsket en skikkelig unik look til den siste bryllupsdagen.


Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time!

Som dere ser, så er det nødvendig med høy og stram kule oppå hodet for at en slør på ca 6-8 kilo skal holde seg på plass og ikke dempe håret!ah... I´m IN LOVE!

#pakistanskbrud #pakistanskbrudstyling #pakistanskfrisør #pakistansksminkør #gilmakeup #pakistanibride

Hva syns dere om looken hennes?

8 kommentarer

Følgt bloggen din siden begynnelsen å for hverdag du legger ut noe nytt ser jeg at det blir bare bedre & bedre.. Elskeeeeeeeer håroppsettene dine😍😍😍 å du har en utrolig utstråling😍 Gjennom bloggen klarer man å se at du er en ganske søt & god person❤️

Det er veldig typisk å ha skikkelig dramatisk sminke på pakistanske bruder (jeg er Pakistaner). Hun ble utrolig fin mashallah! Du er kjempe flink Gilan!

Anonym: Tusen takk skal du ha!:) og ja, hun er nydelig!

Nini: Så koselig og ikke minst motiverende kommentar å få. Tusen takk skal du ha! Nå ble jeg kjempe glad!

den mannen som fikk henne som sin brud og kone er heldig =)

Maya Izabella: I know, right!

Skriv en ny kommentar