hits

Pakistansk brud: Dag 2!

God torsdag morgen dere! Jeg må bare starte med  å si at deres respons på gårsdagens innlegg av denne bruden har gjort meg utrolig glad! Jeg har fått utrolig mange tilbakemeldinger her, på facebook, mail og Instagram! Det gjør meg så glad at dere tar dere tid og skrive så fine kommentarer og mailer til meg. Det motiverer meg mer enn alt annet her i verden! Så, flere har spurt om jeg kan dele resten av lookene i denne uken. Jeg deler derfor look nummer to med dere nå og tenker å dele den siste looken i morgen.

De bildene dere ser under er fra andre bryllupsdagen. Om jeg ikke tar helt feil nå, så er dag 2 selve bryllupsdagen. Til denne dagen ønsket Sidrah en heavy, men samtidig glowy og brudete look ettersom kjolen og smykkene hennes var i lyse farger. Jeg elsket den fargekombinasjonen hun hadde den dagen. Nydelige brudete farger! Til denne dagen valgte også bruden å ha håret opp i en elegant og simple oppsett med grei høyde så sløret satt pent! Som dere ser så gjorde jeg en dobble winged liner look på henne den dagen ettersom hun var stor fan av den looke men aldri gått med det! Hun elsket resultatet:D


Hva syns du om denne looken?:D

5 kommentarer

Utrolig vakker.

camilla: Tusen takk!

herre gud de pyntene, og kjolene deres... Har en gang vært i pakistansk bryllup, det er helt utrolig opplevelse med tanke på kjolene, og pynt som damene og bruden har, menn også egentlig, mange har veldig spennende dress/drakter spesielt for den dagen. Fantastisk Gilan!

Skriv en ny kommentar