hits

New in: Chanel vitalumiere loose powder foundation!

Hei ny dag og nye muligheter! ♥ Håper dere har hatt en uthvilende helg! Jeg har utrolig mye som skal gjøres i denne uken før jeg skal reise til Kurdistan i helgen. Jeg har en del møter som jeg skal på, en del videoer som må ferdigstilles før jeg reiser og sist men ikke minst så må jeg pakke til reisen. Disse er bare noen få av gjøremålene mine for denne uken. At jeg i tillegg til alt dette skal feire bursdagen min en dag før jeg reiser er utrolig stressende! Men, jeg elsker sånn type stress og press! Jeg blir som regel mye mer effektiv når jeg vet jeg har mye å gjøre på så kort tid. Stress og jeg er meant to be tror jeg hihi:)


 

Så.. over til temaet. Etter Youtube workshopen i forrige uke, dro jeg Sousan og Cecilie på en liten handletur på Oslo city. Jeg så etter en foundation pudder med god dekkevne og bra holdbarhet. Som jeg kunne bruke både alene og for å sette min foundation. Da sa Sousan med engang at jeg burde gå for denne Vitalumiere loose powder foundation  fra Chanel. Hun hadde den på seg (over flytende foundation) den kvelden og det så smashing bra ut på henne! Da jeg prøvde den i butikken og så hvor myk, dekkende og godluktende den var kunne jeg ikke gjøre annet enn å ta den med meg hjem hihi. Jeg har hittil bare brukt den for å sette min foundation med en stor og løs pudderkost ( Ja, jeg er veldig opptatt av god dekk) og jeg elsker finishen den gir!

Denne er jo ment som foudantion, men for sånne som meg og Sousan som er glad i god og dekkende hudsminke, så er denne perfekt som sett in powder også! Jeg vurderer å bruke den alene ( med alene så mener jeg over primer) i dag for å se om den ser like bra ut og holder seg like lenge som når jeg bruker den over flytende foudantion! Jeg er veldig spent på resultatet ettersom jeg tidligere bare har brukt Id Bareminerals foundation pudder!


Som dere ser så kommer den med en liten og silkemyk kabuki børste!


Har du en favoritt pudder foundation?

#VitalumiereloosepowderfoundationChanel #chanelfoundation #chanelmakeup #loosefoundationpowder

10 kommentarer

Jeg skjønner ikke helt hva du mente med dette innlegget. Dekker den bra om jeg for eksempel har en flytende foundation fra Smashbox, og så tar jeg et "lag" med denne over?

Denne burde jeg prøve :)

Ah, denne er fantastisk! Gir en utrolig fin finish. Jeg må innrømme at jeg er hekta på Dior sin Forever pudderfoundation, siden den er også silkemyk og holder bokstaveligtalt forever.. pluss at jeg føler man får litt mere dekk av kompakt dupperfoundation når man går over med svamp på bar hud, men det er jo smak og behag. Har du forresten anbefaling når det kommer til en skikkelig god foundationkost til flytende foundation, som gir relativt bra dekk? :)

Hvordan er den for voksen blandingshud tror du?

O.G.: Det er jeg faktisk litt usikker på! Tror den blir bra på voksen hud også om den blir påført med en fluffly pudder kost:)

Alexa: True.. jeg føler selv at jeg får bedre dekk med svamp, men denne gir overraskende bra dekk med kost også:D

Den beste jeg vet er fra zoeva, 102 silk finish;)

Astrid: Du vil nok elske det:D

Anonym: Ja! den gir nok bedre dekk over flytende foundation:) Men det holder alene også om du f.eks ikke er så super nøye med å få alt dekket:)

Skriv en ny kommentar