hits

Mine budsjettfavoritter!


Da har jeg kommet meg hjem igjen etter kveldens event hos The body shop jule - event! Jeg møtte Cecilie ca. 1 time før eventet startet, da tok vi en kopp kaffe sammen og skravlet litt om alt og ingenting (som alltid) før vi dro videre til eventet. Der møtte vi den herlige blogger gjengen fra Oslo og fikk skravlet enda mere! Jeg hadde dessverre ikke med meg kamera i kveld, så jeg må nesten vente til jeg får tilsendt bilder fra noen av jentene hihi. Jeg tok 3 bilder med mobilen, da jeg prøvde å ta den fjerde fikk jeg varselmelding  om full agringsplass, sad but ture haha! Så, dere får være tålmodige i noen dager til jeg får tak i de bildene:)


 Forresten dere, i dag har side2 skrevet en artikkel om mine og noen andre sine bloggere og mua budsjettfavoritter. Tenkte å dele det med dere her på bloggen for Her kan du plukke opp mange gode tips til billigsminke!


Hva er dine 5 budsjettfavoritter?

4 kommentarer

Har hørt mye bra om den Chamomille greien fra The Body Shop <3

Mange fine tips! jeg bruker personlig sminke og andre produkter fra HM. Og det er pga det er bra holdbarhet. Maskara bruker jeg litt forkjelig. Har enda ikke funet en jeg liker veldig godt.

Skriv en ny kommentar