hits

Ny sminke video på vei

Hei dere! Nå føler jeg at alle rundt meg.. eller ikke bare rundt meg, men alle rundt og omkring i verden ser fotballkamp nå. Tar jeg feil? Her i Duhok var nesten alle utesteder fullbooket pga Real kampen! Selv mine nieser sitter og ser kamp, jeg mener.. hvordan orker de? hihi! Skjønner ikke hvordan jeg orket å se så mye på fotball før, glad for at jeg har vokst i fra det haha!


 


 

Så, jeg bestemte meg for å utnytte disse to alene timene mens de så kamp! Over får dere sett et bilde fra en av mine siste videoer.l JA, JEG HAR ENDELIG LAGET EN CONTOUR VIDEO. Det er så mange som har spurt meg om en heavy highlight og contour video. Jeg valgte også å lage denne looken med ikke så dyre produkter så alle kan kjøpe produktene uten å gå tom for penger hihi. Jeg filmet denne videoen noen dager før jeg reiste hit, den er nesten klipt ferdig og jeg gleder meg som bare det til å dele den med dere! I morgen kommer jeg  først til å dele en liten og kort versjon av denne videoen på min Instagram til jeg blir ferdig med den lengre youtube versjonen! So stay tuneeeed! :D

Nå skal jeg til butikken en liten tur for å kjøpe snacks til verdens beste Tv program, The Voice! Glad i dere og ønsker dere en koselig kveld videre:)


Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

4 kommentarer

Gleder meg til den kommer ut! Jeg trenger noen tips :D

Hvor mange søstre er dere egentlig,hvor mange bor her og hvor mange i Kurdistan?

Hej! Jag tycker du är så vacker och inspirerande när det kommer till mode och skönhet! Du kan din grej:) Jag har en fråga, som jag förstår om du inte vill svara på. Men jag tycker att din näsa är så otroligt fin, har du opererat den? Menar absolut inget illa men har länge funderat på att göra det och försöker hitta någon bra. Tycker du är så Vacker!

Kram från Sverige!

Tilde: tusen takk for koselig kommentar! Du er ikke den enste som har tenkt og trodd det om min nese hihi. Jeg ble heldigvis født med liten nese, arvet det av både mamma og pappa, begge hadde smale og søte neser når de var yngre. Jeg har med andre ord ikke endret på noe med meg og kroppen min. Men, det betyr ikke at jeg er i mot det. Er man ikke fornøyd med en kroppsdel og tror man kan få bedre selvtillit om man fikser på det så er det bare å kjøre på.

Jeg håper uansett at du finner en flink lege og gjør bra research før du bestemmer deg for det. Masse lykke til hjerte!

Skriv en ny kommentar