hits

Review: Urban Decay - Glide on lip pencils

Hei dere! Er en stund siden jeg har hatt produktanmeldelse på bloggen, så da tenkte jeg å kjøre i gang en nå om disse liplinere som jeg har brukt mye i det siste. Det jeg ser etter i en lipliner er disse tre tingene: Bra holdbarhet, viktig at er kremete og godt pigmenterte. Disse liplinerene har bokstaveligtalt alle de kvalitetene. Derfor så har de fått den tryggeste og beste lommen i håndvesken min hihi. Her har dere min topp tre favoritter fra Urban Decay - Glide on lip Pencil, Urban Decay.


Stark Naked

Nude liplinere er kanskje det jeg bruker mest av når det kommer til leppestifter og penner. Ettersom jeg ofte går med smokey - mørke farger på øynene så får jeg alltid bruke får nude farger på leppene for å balansere sminken. Denne er passe lys og gir akkurat nok farge til leppene.


 Bad Bold
Den perfekte rød fargen til fest og andre spesielle annledninger. Jeg går sjeldent med rød farge på leppene, men denne Bad Bold fargen har klart å gjøre sitt plass både i mmitt hjertet og i sminkepungen min haha. Frisk og klassisk rød farge som aldri går av moten. Denne passer spesielt til vinter og Juletider! Black mail

Da jeg dro til The body shop eventet for noen uker tilbake med denne fargen på leppene, spurte nesten 80% av jentene om hva og hvilken produkt det var jeg hadde på leppene. Pga lyset så ser fargen på bildet litt ujevnt og lyst ut.. men den er mere mot svart i dagslyset. Jeg går vanligvis aldri med så mørk farge på leppene når jeg f.eks skal besøke noen fordi jeg vet jeg må passe på hvordan jeg spiser og drikker. Under hele eventet til TBS trengte jeg ikke å ta fram liplineren en eneste gang. Fargen satt perfekt på hele kvelden uten problem.

Disse liplinerene sitter godt. Det er derfor viktig at du har en god sminkefjerner / olje som fjerner alt når du skal vaske det vekk. Litt vanskelig å få vekk de to siste fargene med bare papir og vann:)


Any favs?

#urbandecay #urbandecayglideonlippencil

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

2 kommentarer

den røde var knall fin

Maya Izabella: Takk takk:D

Skriv en ny kommentar