hits

Sminke: Slik fremhever du øynene bak brillene!

05.12.2015 - 19:35 6 kommentarer

Briller kan være både fint og trendy og det kan fremheve visse trekk også. Dessverre hender det ofte det motsatte også, at brillene tar for mye oppmerksomhet fra ansiktet og at øynene "forsvinner" bak glasset. I dette innlegget skal jeg gi dere mine beste tips til hvordan du som bruker briller kan fremheve øynene bak brillene! Den vanligste sminkelooken vi ser og leser mest om som blir anbefalt til brillebrukere er lys øyenskygge og eyeliner. Jeg personlig er litt i mot veldig skarpe eyeliner linjer bak brillerammer ettersom jeg føler det blir for mange linjer. Jeg går derfor vanligvis for en soft og lett smokey look på øynene når jeg bruker briller. Det fremhever formen og øynene mine kommer tydeligere frem bak glasset. .

Det første du må tenke på før du setter på øyenskyggen er øyenbrynene. Det er viktig at du former dem riktig og markerer de slik at de ikke går i et eller forsvinner bak brillerammen din.

2. Bruk en stor blendingkost til å legge en lys øyenskygge over hele øyelokket.


3. Bruk den samme blendingkosten til å påføre en litt mørkere skygge i globalen og ytre kant av øyelokket.

4. Bruk en litt mindre blendingkost til å påføre en enda mørkere farge på samme sted. Blend det godt ut i globalen!

5. Bruk en øyenbrynkost og en sort øyenskygge for tegne en svak linje langs vippene oppe for å gi vippene fylldigere effekt.

6. Bruk en mini blendingkost til å påføre den samme skyggen vi brukte i globalen langs vippene nede. Blend det godt ut.7. Bøy vippene forsiktig med en vippetang for inntrykk av mer åpen blikk.

8. Aslutt med Mascara!Bruker du briller? Hva slags look liker du best å gjøre på øynene for å fremheve dem bak brillene?


#sminketilbrillebrukere #brillerammer #sminketilbriller #


6 kommentarer

Ingrid

06.12.2015 kl.08:01

Så fint innlegg :) Jeg bruker briller og til hverdags bruker jeg ikke så mye sminke, men når jeg skal pynte meg litt går jeg vanligvis for en smokey-look :)

Henriette

06.12.2015 kl.11:24

Dette var virkelig et godt tips! Tusen takk! Lurer bare på en ting, hvor har du kjøpt brillene dine og hva heter modellen? Klem

Sana

06.12.2015 kl.13:55

Hei!

Har nettopp begynt å lese bloggen din, og liker den så langt kjempegodt! :) Jeg lurer på om du har noen tips til andre bloggere, tumblr-kontoer, instagramprofiler o.l som "embracer" krøller? Har krøller selv, og det er ikke så lett å finne forbilder med krøller da det ikke er det vestlige idealet. Derfor var det SÅ gøy å oppdage deg på vgtv! Det jeg elsker med å ha krøller er at det er vilt, sexy, annerledes, vakkert og litt rebelsk. Men så er det også ofte fristende å rette ut håret for å passe inn. Hva tenker du om dette?

Gilan

06.12.2015 kl.15:41

Sana: Så hyggelig!:)

Jeg vet dessverre heller ikke om så mange som fokuserer på krøller. Men ja, jeg er helt enig med deg om at krøller er vakker og annerledes. Jeg får selv ofte veldig lyst til å rette ut håret noen ganger for en liten varisjon, det syns jeg er morsomt:)

Gilan

06.12.2015 kl.15:43

Henriette: Bare hyggelig du! De er kjøåpt fra Brilleland. BBMA62 er modellen tror jeg

Gilan

06.12.2015 kl.15:43

Ingrid: Så bra!:)

Skriv en ny kommentar