hits

Lancôme spring 2016 makeup collection

Sponset produkter

For noen uker tilbake fikk jeg noen produkter fra den nye vår kolleksjonen til Lancome. Jeg må innrømme og si at det ikke har vært lett å la være å blogge om disse søtsakene! Så mange nydelige farger, så mye fristende. Nesten så jeg får lyst til å ta en bit av hver hihi! Er det i det hele tatt mulig å ikke bli forelsket i denne nye vår kolleksjonen til Lancôme? Jeg må nesten starte med My Parisian Pastels Powdery cubes (Limited edition). Jeg mener.. har du sett noe lignende før? Nei, det har i hvertfall ikke jeg og det er nettopp det som gjør denne kolleksjonen så spesiell. Fargen og fasongen på dette unike pudderet er som en rubiks kube, i godteri versjon! Det beste er at disse kan blandes og brukes over hele ansiktet. Eller, så kan du selv velge å bruke de fargene du vil alene som øyenskygge, rouge eller som hihglighter. Genialt, sant?

Jeg har også fått test ut disse to nydelige leppestiftene, 407 Coral og 408 Fouchsia! Nydelig, godluktende og silkemyk konsistens på begge.. gleder meg til å vise dere det på bilder:D Jeg har enda ikke fått test ut neglelakken jeg har fått, men jeg har bestemt meg for å skaffe meg de tre andre fargene i kolleksjonen også til våren. Jeg har tidligere brukt Lancôme sine neglelakker og er super fornøyd med hvor godt pigmentert de er og hvor bra de holder seg. Jeg kan derfor ikke la være å skaffe meg resten av fargene når de er i butikk. Elsker pastellfarger Den jeg har er No.153!

Om jeg ikke tar helt feil nå, så kommer denne kolleksjonen i butikk og på nett den 11 januar!#lancome #lancomespringcollection #Lancômespringcollection2016makeup #lancomemakeup #gilmakeup

Lancôme spring 2016 makeup collection

4 kommentarer

Så utrolig fin blogg du har! Stå på, så vet jeg du lykkes stort! <3

Ha en super fin uke!

Klem fra Isabel

Dette innlegget har blitt publisert før!!

Anonym: Nei, eller den ble publisert i noen minutter ved feil også fjernet jeg det igjen:) det er første gangen den blir publisert på bloggen i dag:)

Isabel Martinez: Tusen takk skal du <3

Skriv en ny kommentar