hits

Brudestyling, før og etter!

Hei på deg! Her kommer det endelig bilder av den super søte kurdiske bruden jeg hadde for et par dager tilbake! Jeg hadde (som alt annet) glemt helt at jeg skulle dele de på bloggen. Var derfor litt morsomt da jeg gikk gjennom mine bilder istad og fant disse bildene:D Så, denne søte skapningen heter Dejin. Allerde på vår første møte (veiledningstime) kunne jeg se for meg hvordan jeg ville sminke henne og style hennes hår. Det morsomme var at hun ba akkurat om det samme før jeg sa noe som helst om hvordan sminke og hår hun ville kledd. Hun ville ha masse volum i håret og ha det løst. Når det gjald sminke, så var hun litt i tvil om hun ville se en forskjell, ettersom (etter hennes mening) hun alltid så nesten helt lik ut både med og uten den sminken som hun bruker daglig. Det så jeg også da jeg møtte henne for første gang, for hun var veldig naturlig sminket! Så, derfor så ønsket hun å se litt mere sminket og rett og slett litt mere brudete ut til sin store dag!

For å si det sånn da dere: Da denne frøkna tok på seg brudeskjolen, så kunne jeg ikke la være å se på henne og si "wow" .. "wow, wow, wow x 100" haha! Utrolig dumt at jeg ikke tok bilder av henne med kjolen, men jeg lover å spørre henne om å sende meg noen:)


#brudestyling #brudesminking #brudesminke #bridalmakeup #kurdiskbrud #kurdisksminkør #kurdiskbrudestyler #gilmakeup

Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

5 kommentarer

Inspirasjon!😊 Hvilken lipliner er dette?:)

Såååååååå utrolig nydelig og vakkert!! Jeg vet hvem jeg vil til den dagen jeg gifter meg!

Ann Kristin: Hihi yeeey, du er velkommen når som helst!

Ella: En fra Kurdistan, tror ikke den har nummer lenger:o

I love it!!!!!! I have long hair (but very fine ) ... how can I style my hair like this ? I always wanted to have my hair like that. Thanks :)

Skriv en ny kommentar