hits

MAC x Ellie Goulding


Hei på deg! Så deilig å endelig kunne sove litt ut igjen! Jeg har stodd opp tidlig i hele uken og hadde gledet meg til dagen i dag så jeg kunne sove litt ut. Deilig å kunne bare være hjemme en dag. Spesielt når været er som den er.. vi stopper her, været har fått høre nok fra oss alle i det siste haha! Men dere, nesten all min tid har i de siste ukene gått til planleging av sminkekurs. Vii har endelig bestemt oss for en dato til min første sminkekurs for 2016! I disse dagene vil det komme mere informasjon om det på bloggen, så stay tuned.. for det er begrenset antall plasser:D


Sponset produkter

Så, tilbake til temet. Regner med at de fleste av dere sminke og ikke minst Mac elskere har fått med seg at Mac har lansert en sminke kolleksjon sammen med popstjernen Ellie Goulding. Var dere like spente på produktene som jeg var? Det jeg var mest spent på var hvilken farger denne kolleksjonene ville bestå av, Ellie G bruker som regel jordtonede farger på øynene og noe rosa- peach rosa aktig tone på leppene. Jeg var derfor ekstra spent på leppe produktene ettersom jeg har ganske lik smak når det gjelder leppestifter.

Nydelig kolleksjon med utrolig pent og ikke minst elegant pakning. Nå har jeg vært så heldig og fått test ut to produkter fra denne fantastiske kolleksjonen and I love it!

POWDER BLUSH DUO

"I´ll hold my breath"

Well.. I´ll hold my breath! Nydelig kombinasjon av pudder og blush. Jeg elsker at bronzeren ikke er en typisk orange - gul tonede bronzer. Denne er litt for lys og passer perfekt til f.eks markering av kinnbein og forming av ansiktet uten at fargen blir for synlig eller rett og slett for bronzete.

GOODNESS GRACIOUS

Nå vet jo dere hvor sjeldent jeg bruker lip gloss og generelt leppestifter som ikke er matte. Men, denne lipglossen brukte jeg for første gang med min dagsminke i går og vel.. dere kan dømme selv om hvor fantastisk naturlig glød den ga mine lepper: HERHar du skaffet deg noe fra denne fantastiske MAC x  Ellie Goulding kolleksjonen?

#MACxEllieGoulding #MACEllieGoulding #MACandEllieGoulding #EllieGouldingmakeup


 

2 kommentarer

Jag köpte de två läppstiften och älskar färgerna, passar perfekt till våren !

Helin: Ikke sant!

Skriv en ny kommentar