hits

Brud styling

Heeeeei! Hva i all verden var det med meg og denne dagen? Det var noe der som ikke stemte bare! Nå har jeg funnet ut av hva det var. Det var verken meg, eller denne dagen. Det var mine visdomstenner! Haha, jeg har gått rundt og hatt vondt i hode og skjeven i hele dag. Jeg tenkte selvøfølgelig ikke at det kunne være mine tenner og skyldte på denne stakarslige dagen. Etter at jeg ble ferdig på jobb, kom jeg rett hjem og sov. Våknet etter et par timer av at Dino ringte på mobilen. Noe av det kanskje aller verste jeg vet om er å sove på dagtid, jeg føler hele dagen min blir ødelagt av det. Er det flere som føler det sånn? haha.. Annnnyyywaaays, nok klaging. Jeg hadde glemt helt å dele resten av bildene av denne skjønnheten som satt som modell for meg her om dagen.

Nå skal jeg spise middag og redigere fedig en hår video til dere som muligens skal komme på min youtube kanal på onsdagen! Så mange likte bilder av frisyren båder her om bloggen og Instagram. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får delt videoen også med dere:D

for bookings og spørsmål: gilan@gilmakeup.com

Hva syns du om stylingen?

Modell: Eline Utheim

#brudestyling #brudesminke #brudsminke #brudhår #bryllup #gilmakeup

9 kommentarer

Om du har/har hatt vondt i visdomstenner og kjeve, bør du gå til tannlege så snart som mulig så han/hun kan ta en titt. Om du ikke gjør det, kan du få smerter som er helt forferdelig. Jeg snakker av erfaring.

Jeg liker blogginnleggene dine fortiden

Du har blitt flinkere med å ha med flere bilder i blogginnleggene dine 😄 stå på kecha kurd❤

Kjempe fint, pent sminke!!!!!!

Laura Lindstad: Takk takk:D

Mary: Så bra at du er fornøyd:D

bjoernki: Det gikk heldigvis over etter et par timer:o men takk for tipsene!

Oi. Synes nok at den naturlige leppefargen hennes var mye mer kledelig. Det er kanskje bare meg, men får ofte rumpehull-assosiasjoner til sånn hudfarget overglossy lepper. Du er ellers kjempeflink da :D

Hands down Holygrail. Du har talent virkelig!

Noe av det fineste jeg har sett :-)

good job girl :-) Kommer definitivt til å bestille time hos deg når jeg er i Oslo neste gang, blir en stund til, men noe å glede seg til da!

Du er så utrolig dyktig med hva du gjør! Sååå flink!

Ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt, Gilan! :-)

Skriv en ny kommentar