hits

Fordelene og ulempene med å ha langt og krøllete hår!

Ettersom det har vært utrolig mye fokus på håret mitt i mediene i det siste året, tenkte jeg å dele mine tanker om fordeler og ulemper med å ha langt og krøllete hår. Å ha krøllete hår er ikke alltid en dans på roser..tro meg. Velkommen inn i min verden!

ULEMPER

 Hår over alt

I ansiktet, i munnen, på puta, overalt..overalt og atter en gang overalt. Det går daglig noen ekstra minutter her og der på å holde i håret mitt for å gjøre enkle ting som f.eks å lakke neglene. Da må jeg ha håret opp i strikk, hvis ikke så er det bare å glemme jevn neglelakk.

 Henger fast

Jeg har heldigvis ikke så tette krøller med tørre hårstrå, men til tross for det så hender det ofte at håret mitt henger seg fast i ting. Som f.eks i glidelåsen på jakka, i bildøren. Sistnevnte er kanskje noe av det verste jeg vet om. For når man setter seg ned i bilen og tror alt er perfekt og etter 2-3 min skal lene seg fram for å gjøre nå, så blir du dratt tilbake fordi litt av håret sitter fast i døra. OUCH!

Bruker lang tid å tørke

Om jeg f.eks bestemmer meg for å gå for mine egne krøller, så må jeg ha minst 3-4 timer med tørketid. Jeg er ikke så stor fan av å bruke hårføner, derfor så tar det evigheter for håret mitt å bli helt tørt. Det verste er når jeg dusjer om kvelden. Da er håret mitt fortsatt fuktig og bløt på morran dagen derpå.

Pannelugg, sa du? Uaktuelt

Når jeg noen ganger ser bilder av kjendiser eller andre jenter på Instagram med pannelugg så får jeg nesten litt vondt i hjertet. Mest fordi jeg vet jeg aldri kunne hatt det samme.

Nye frisører

Du vet den følelsen når du går smilende inn i en frisørsalong og blir møtt med en skeptisk smilende frisør. Du kan se det på hele personen at de skulle ønske de ikke var ledig den timen og tok deg i mot! Krøller er noen frisørers verste mareritt!

Ferie

Det er alltid så mye som skal pakkes med til hår. Det er masse hårprodukter, maskiner og det ene og det andre. For å ikke glemme å nevne bading.. Du venter 3 timer på at håret skal tørke seg, så bader du og ødelegger alt. Ikke bare det, men du må bruke evigheter på badet etterpå for å få vekk saltvannet i håret, løse flokene og la det tørke i fred så du kan vise deg blant mennesker.

"Hva? Er dette en dårlig hårdag for deg?"

Ja, selv om det kanskje ser pent ut for deg, så føler jeg meg helt for jævlig. The struggle is real, når du vil være deprimert pga din dårlige hår dag og andre gjør det enda verre med å fortelle deg hvor utakknemlig du er, fordi ditt hår ser så fantastisk pent ut for dem. No, no, no.. you just don´t understand me!


 FORDELER 

Komplimenter

Alltid og over alt. Du blir lagt merke til og alle elsker håret ditt. Når du minst forventer det, så får du en kompliment for håret ditt. Du kan være i heisen på vei til legen, eller ha verdens verste hårdag.

Bra hår dag

Har du en bra hår dag, sparer du masse tid på å ikke ha det perfekt antrekket eller makeup on point. Ingen legger merke til det uansett pga håret ditt.

Lett å style

De fleste som har middels store krøller er super heldige når det gjelder hårstyling. Du kan gjøre akkurat det du vil med håret ditt uten å være redd for litt vind eller litt uvær. Bruker du en god anti frizz spray er du safe hele kvelden, ikke bare det, men håret ditt vil holde seg like bra og 3-4 dager etterpå!

Alltid Stylet

Håret ditt ser alltid stylet ut. Du kan dra rett på fest etter jobb eller skole uten å måtte røre håret ditt. Håret ditt er er alltid klar!

Mindre hår fall og mindre floker

Jupp, Hvem skulle tro det? Vi som har middels krøllete hår, har mindre floker enn de med rett hår. Ikke bare det, men vi med krøllete hår mister mindre hår også. Om et hårstrå løsner seg her og der, så trenger du ikke å være redd for å se det på gulvet. Den blir i håret til du vasker håret og børster den av haha!

Unikt

Noe av det kanskje aller beste med krøllete hår er det å skille seg ut i mengden. Du blir lagt merke til uansett hvor du er.

Du tror du har en dårlig hår dag

Men du ser alltid like fresh og flawless ut for alle andre, uansett hvor mye du klager på håret ditt.

Folk elsker å se deg med rett hår

Ikke bare får du komplimenter daglig for dine krøller, men du får også like mange og kanskje flere når du retter ut håret. For da får de sett deg med forskjellige stiler.

Sist meg ikke minst..jeg elsker håret mitt.
Har du rett eller krøllete hår?

#gilmakeup #krøller #fordelerogulempermedkrølletehår #krølletehår

14 kommentarer

Jeg har stort krøllete hår og jeg digger det! ❤️ Men det mest kjipe er alle hårstrikkene jeg ødelagt gjennom tidene. Må kjøpe nye hele tiden fordi håret mitt er så tykt at de sprekker😅

Anonym: hahaha, hendt meg og mange ganger:D

mitt hår tar 7 timer og lufttørke så eg sliter mer enn deg og eg har ikkje engang de fine krøllene dine og skryte av

Mitt hår består av en zillion tynne ultra fine hår som ikkje tåler så mye før det blir statisk eller ser ut som løvemanke...alikevel kan det kjempelett falle sammen og bli helt flatt og fett -eller se ut som en pyramide...

Frisører kan ikkje klippe mitt hår heller...glatter de det er det skjeivet når det er tørt uten glatting..klipper de det vått blir det for kort.

Tørrklipping og klipping som de gjorde på 80 tallet er best for mitt hår..bare tirist man må se for jævlig ut før man finner en frisør som skjønner at klipper det det opp for mye ser eg ut som en trist cokcer spaniel når det vokser litt :D eller som det skal ta av oppå..hahaha

hår altså :P

cuskima: HAHAH I feel you girl I feeel you!

Hei :)

Du har nydelig hår!;)

Jeg har også naturlig krøllete hår. Men syns likevel det er vanskelig å style det. Tenker mer på hvordan få krøllene til og se best ut uten å måtte dynke håret i skum og spray. Hva gjør du med dine krøller når håret er ny dusjet? Hva bruker du og hvordan fremhever du krøllene på best mulig måte? Hva er dine faste produkter til krøllete hår?

Venter spent på svar :)

Lia: Tusen takk!

Jeg kommer til å lage en hår rutine video da vil jeg besvare alle deres spørsmål om hår:D

Hei,

hvilke produkter bruker du på håret ditt; shampo, styling for krøller, styling for utglatting, kur..? Jeg har vært igjennom det meste av frisørmerker,men likevel så blir det liksom aldri slik jeg vil. Blir veldig glad for tips:) Jeg har tynne hårstrå, men mange av de, som i sum blir godt fall og en variasjon av krøll og frizz!

Lill: Heeei! Kommer i disse ukene med hår rutine vieo:D

Du har såå fint hår! :D

Mitt er rett, men jeg elsker å lage krøller og ha masse volum. :)

Håret ditt er kjempe fint!!! har stort krøllete hår selv, men ditt ser så mye sunnere og finere ut, hva bruker du i håret? :)

Sedra: Jeg skal komme med en video snart om mine hår rutiner:)

Krøller er sååå nydelig!! I wish.. <3

Skriv en ny kommentar