hits

5 leppestifter alle kvinner burde ha hjemme!

Jeg blir ofte om spurt hvilket leppestift farger jeg liker og om jeg har en favorittfarge. Når det gjelder leppestifter så kan jeg i likhet med mange andre aldri ha for mange av dem. Leppestift kan beskrive din "personlighet", leppestift gir farge til ansiktet og samtidig selvtillit. Hva er vel mer vakker enn en selvsikker kvinne ? Ettersom jeg ikke har en spesifikk leppestift som favoritt farge, så tenkte jeg at jeg heller ville skrive et innlegg om 5 forskjellige leppestift farger som etter min mening alle kvinner burde ha hjemme.

Rosa

Personlig har jeg aldri vært en stor fan av rosa farge på leppene, ettersom det ofte gir en veldig barbie look, men rosa er en nydelig og romantisk farge. Den passer dermed perfekt til slike annledninger som i dag (Valentines day) og andre romantiske annledninger som bryllupsdag osv. Det er en grunn til at rosa lepper er kjent som tegn på feminitet, søt og romantisk fargevalg!

Burgunder og vinrødt

Alle skjønnhetselskere må ha en go-to mørk leppestift! Det finnes selvfølgelig mange forskjellige toner som alt fra dype bærtoner til burgunder. Du må bare finne en tone som fungerer med hudtonen din. En vakker, sexy og mystisk leppestift er aldri feil.


Rød

Røde lepper er noe mange kvinner har lyst på, men samtidig er redd for å gå med. Sannheten er jo det at røde lepper kler de aller aller fleste,  men det handler om å finne den riktige tonen og påføringsmetoden! Det er få leppestifter som kan gi en utrolig glam følelse på få sekunder. Dette er en farge som skriker feminitet, fest og selvsikkerhet!


Nude

I just can´y get enough. Nude leppestifter er det jeg har flest av hjemme og er en farge som uten tvil blir mest brukt på mine lepper. Dette er en farge som løfter helhetsinntrykket, men samtidig lar resten av ansiktet stråle. For å ikke glemme å nevne hvor enkel den er å påføre. No mirror? No problemo!

Coral

En farge mellom rosa og oransje er uten tvil et av mine favoritt farger. Jeg går ofte med smokey eyes og da ender som regel leppestift valget på en slik farge. En nydelig sommerlig og frisk farge er alltid greit å ha i sminkepungen.

Hva er din 5 må ha leppestifter?#lipstick #leppestfiter #måhaleppestifter #gilmakeup #sminke #sminketips

15 kommentarer

Hvor har du kjøpt den rødt leppestiften?

Jeg liker veldig godt den jeg nettopp kjøpte fra Jan Thomas. Den er litt brunrød :)

Emelie Karlsson: Har så lyst til å prøve hans produkter:D

Herlighet for en samling du har!!

Kamilla Haaland: HIHI ;D

Må ha en nude, en lyse rosa og en rød :D

Ha en fin kveld <3

Hvor er den "nude" fra? For en samling du har :O

byAnne: Makeup store:D

Mine favoritter er heroine (lilla), rebel (mørk lilla), ruby woo (rød), russian red(rød) og costa chic(fersken) fra MAC:-)

Lill: Nice, lilla er så pent!

Hva heter den i coral og hva er merket? :-)

Lisa: Lancome - spring collection:)

Har ikke engang fem leppestifter, hehe. En nude leppestift er definitivt høyt på lista over sminke jeg "trenger" da!

Skriv en ny kommentar