hits

ALL NIGHTER, FIX+ & FACE MIST

Hei mandag og ny uke! Håper dere har hatt en bra start på uken dere! Selv så startet jeg denne dagen med å dra innom kiropraktoren min en tur for å løse litt låsninger i muskler. Painful, men digg! Så, ettersom jeg og Therese skal ut en tur i dag, tenkte jeg det var lurest å sminke meg ferdig før jeg dro ut sånn at jeg er ferdig når jeg har kommet meg hjem. Men i det jeg skulle ut, så jeg at det var litt klamt og overskyet ute. Jeg bestemte meg derfor for å spraye litt av All Nighter setting sprayen fra UD på ansiktet før jeg tok turen ut. Slik at sminken min ikke skulle bli påvirket av behandlingen hos kiroprakturen og heller ikke av været. Så, til tross for ca. 20 minutters gåtur ute i dette været, pluss å ha ligget på magen med ansiktet trykket ned på benkne hos kiroprakturen så sminken min like bra ut da jeg kom meg hjem og så meg i speilet! Jeg tror jeg har skrevet om denne All nighteren tidligere, but what can I do? I´ve got alot of love for this spray. Jeg tenkte også å anbefale dere to andre sprayer når jeg først var innom teamet.

Så, starter med denne Long Lasting setting spray- babyen fra UD. Hvorfor jeg liker denne så godt? Den lukter deilig og friskt. Også er det en bokstavelig talt all nighter setting spray. Fest, svett, dans, stress.. sminken vil se like bra og fresh ut after all!

Denne Fix + fra MAC prøvde jeg for første gang etter Danmark turen. Jeg elsker den! Dette er ikke en setting spray, dvs. du får ikke bedre holdbarhet på sminke av å bruke denne, men den gir deriomt masse fuktighet til huden. Denne kan brukes både før og etter sminken! SO FRESH!

Denne Face mist´en fra Make up store har jeg flere ganger klart å bruke opp! Den virker på nesten samme måte som MAC sin Fix +. Denne kan også brukes både før og etter sminke. En skikkelig oppfriskende duft! Vi blir jo alle mer eller mindre tørre i ansiktet etter en lang dag med både sminke og uten. Da er det greit å spraye ansiktet med denne friske bomben for å føle seg litt levende igjen! 


Har du prøvd noen av disse produktene?

2 kommentarer

Åå så spennende produkter :) Hvor får jeg kjøpt setting spray fra UD?

Lia: Takk!:D Fra blant annet Oslo city og Steen og strøm:)

Skriv en ny kommentar